Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pibácsi
senior tag
válasz
fpeter07
üzenetére
Szia!
Roppant egyszerű: megnyitod a Skype programot, ezután a felső sorban - eszközök - beállítások - általános beállítások - bejelölöd, hogy indítás a Windowssal együtt. OK. Ezzel kész. Csinálsz egy ujraindítást és megnézed, hogy ott van-e a tálcán jobbra lent.Üdv. Pibácsi
-
válasz
fpeter07
üzenetére
Van automaikus bejelentkezés, a bejelentkezés ablakban van egy pipa, hogy auto bejelentkezés, illetve azt hiszem, hogy ha úgy kapcsolod ki a gépet, hogy előtte nem lépsz ki skype-on akkor a következő indításnál bejelentkezve marad.
Kérdés: miért van az, hogy ha ki vagyok jelentkezve más skype-ján akkor is azt írja ki "nincs a gépnél". már jelszót is változtattam, hogy hátha valahol bejelentkezve maradt de azóta is be van jelentkezve. Mobilon is ki vagyok lépve...

Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kés topik
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Home server / házi szerver építése
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi