Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
pibácsi
üzenetére
Nem az SP2 miatt nem engedte a csatlakozást, hanem a régi Skype verzió miatt! Azt érzékelte, hogy régi, ennyi. SP2 alá viszont nem lehetett az újat feltenni, mert hiányolt sok olyan file-t, amik csak az SP3-ban vannak benne. Örüljünk, hogy egyelőre elég az új Skype-nak az SP3. Sajnos el fog jönni az idő, amikor az sem lesz elég, és Win7-re kell váltani a szülőknek, nagyszülőknek, akik nagy nehezen megtanulták az XP-t kezelni.
-
pibácsi
senior tag
válasz
pibácsi
üzenetére
Most saját magamnak válaszolok.
Megoldódott a Skype indítási gondom. Tényleg igaz: nekem mind a 3 gépemen SP2-vel futott a Windows. Frisítettem SP3-ra, majd feltettem a Skype v6.18.60.106 verziót. Egy kicsit kavargott, de elfogadta a jelszót és beindúlt. Ezt nem értem viszont, hogy egyik percről a másikra az SP2-vel miért nem fogadta a csatlakozást.
a v4.2-ről. És mind a három gépemnél szinte ugyanabban az időben. Viszont hiába próbáltam már egy napja több féle variációt, sehogy sem ment. A Skype frissített változatait (6.18... 9 nem lehett feltelepíteni, mert Kerner32 hibára hivatkozott. A kör bezárúlt. Csak akkor lehet friss Skypet feltenni, ha előtte felteszed az SP3-at is. Ügyes húzás. A Microsoft egy bizonyos verziótól felfelé engedi csak a becsatlakozást, viszont oda kötelező az SP3.
Hát ennyit erről. Ráment egy napom, meg egy kicsit több. Minden jel arra vallott, hogy rossz az Inviteli router csatlakozó, ahol a három gépre szétosza a jelet.Üdv Pibácsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen processzort vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 12.52 FW-s PS4-ek IS !
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest