- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
quailstorm #6638 üzenetére
Nem a winen volt a hangsúly
-
lemmy71
őstag
válasz
quailstorm #6638 üzenetére
Üdv Urak!
Nem vagyok egy nagy skypes, a 8.43.0.56 verziót használom. A napokban azt írta ki bejelentkezéskor hogy ideglenesen felfüggesztették a fiókomat, megnövekedett levéltovábbítás, valaki az én fiókomról vagy a fiókomon keresztül továbbított leveleket stb. és a microsoft szabályai megsértése volt az indok. Ezután végigcsináltam a hitelesítő procedúrát és sms -ben kaptam egy aktiváló kódot. Egy napig működöt is a skype, de másnapra újra zárolták a fiókomat és már nem ajánlotta fel a az sms - s kód küldést. Írtam a "suportnak" hogy, microsoft szolgáltatási szerződését sértő tevékenységet nem végeztem skypen és kérem a fiókom aktiválást, de semmi választ nem kaptam. Mi a teendő ebben az esetben, mit csináljak hogy újra aktív legyen a fiókom, mi okozhatta ezt a hibát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest