- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
klajos27
csendes tag
Elfogadom ,amit írsz,de van itt egy pár furcsa dolog.
Most második alkalommal sem tudott belépni az általad mondottak szerint sem (email cím,jelszó). Azt írta nincs ilyen felhasználó.
Nekem több mint tíz éve ugyanaz a felhasználónevem és jelszavam, Telefonszámot soha nem adtam meg. Megnéztem az email címem a nagyon régi van benne. Az a szolgáltató már régen megszűnt és azóta már a harmadiknál vagyok és soha nem volt probléma a belépéssel,pedig volt már minden (XP,Win7,Win10).
De ez igaz a partner listámban lévőkre is.Nem is hallottak még ilyet.
Több hétig jó és,amikor itthon van,tehát a gép nincs bekapcsolva (jelszó van,ajtó bezárva)egyszer csak megváltozik és onnan kezdve be sem tud lépni.
Úgy döntöttünk,hogy búcsút intünk a skype-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Battlefield 6
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest