- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
benedekco #3314 üzenetére
Most az MSN régi accountot nem próbáltam, megszűntéig ment a Trillianon, de ott pont a skype régi és egyesített accountja SE megy. De ha most tényleg megy, a Skype-ot lesz*rom, mert ott senki ismerősöm és megy vissza a Trillian marha gyorsan.
Egyébként biztos, hogy nem végleges az "összedrótozás", mert a FAQ szerint újra szétválasztható ...
-
localhost
Közösségépítő
válasz
benedekco #3256 üzenetére
"sok ezer, sok százezer, sok millió ember használja a skype-ot hibátlanul" - nem kell ezt a mondatot túlmisztifikálni. A Windowst is használja sok ember kékhalál, lefagyások és állandó legyalulások nélkül, pedig ki nem merném mondani, hogy 100%hibátlan, mint ahogy nem az. A Skypra sem ÚGY értettem, hogy nincs benne egy bitnyi hiba sem. Csak rácsodálkozom, hogy milyen sokan copnak vele, és nem vagyok meggyőződve, hogy ez minden esetben a program hibája volna.
-
D.Orion
veterán
válasz
benedekco #3229 üzenetére
Visszatértem egy nagyon régi 90'-es évek közepén használt szoftverhez.
aMSN a neve, jelenleg is működik, szerintem az összes általad felsorolt feltételnek megfelel.
ami be tud jelentkezni ilyen esetekben is és ugyanúgy kezeli a skype és msn accountokat egyszerre Ez megy, ezzel vagyok bejelentkezve.
továbbá működik a hang/kép/fájl átvitel Van rajta, továbbá van webcam is.
és lehet chat üzemmódban is használni Ok szintén-Több száz ismerősöm közül csak egy van online! Ő is eBuddy-ról.
-
Male
nagyúr
-
-
Male
nagyúr
válasz
benedekco #3140 üzenetére
Régen, de emlékezetes volt... azóta is vezet nálam a legundorítóbb program kategóriában
Gondolom így biztonságosabb (azok miatt, akik megjegyeztetik a jelszavukat idegen gépen, aztán kijelentkeznek, és azt hiszik így biztonságban vannak), szóval felőlem lehet ez az alap, de lehessen már ezen állítani az ilyesmit...
-
Male
nagyúr
válasz
benedekco #3138 üzenetére
A RealPlayer-ből kimaradtál?
Nem csak neked: Be lehet valahogy úgy állítani a Skypeot, hogy az ablakát bezárva kilépjen, és ne csak lecsukódjon?
A másik, hogyha kijelentkezést nyomok, akkor egy okéra be tudjon jelentkezni, és ne kelljen újra beírni a jelszót... a jelszó megjegyzése be van pipálva, de annak úgy látom csak addig van hatása, amíg nem nyomok egy kijelentkezést. (két reget szeretnék megjegyeztetni vele)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest