Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vil59
tag
válasz
Kisbatyu75 #14015 üzenetére
Szia.
Az én 93-as formanom ac. pumpájánál van bakelit (kb.1cm.vastag)és elötte,mögötte a háromlyukas tömítések.Ez egy távtartó lemez.Ha nem lenne ott,akkor a pumpa mozgatórudja túl mélyen nyúlna be a blokkba és tönkretenné a szivattyú mozgató tüskéjét.
Úgy tudom,hogy a régi típusu ac-hoz nincs szükség erre a bakelitre,(a vízzsákos)mert annak röbidebb a mozgatókarja. -
gs20
tag
válasz
Kisbatyu75 #14015 üzenetére
Az AC pumpa és a motorblokk között csak egy tömítésnek kell lennie, vagy kellene ott lennie egy bakelit lapnak is? Ahol a tömítést vettem, az eladó mondta, hogy kettő tömítés kell, mert egy a bakelit és a motor közé, egy meg a bakelit és az AC pumpa közé. Na nekem nem volt bakelit lemezem.
Van bakelit picit vastagabb mint 1 cm.Kimértem a régi rotort, 2,2kOhm, a régi kábel 3,5kOhm, az új rotor 0 ohmos, viszont az új kábel 7 kOhmos. Lehet ebből gond? Elosztófedélből sajna csak Vikát kaptam, hát nem olyan passzentos mint a régi. A gyújtás elállítódhat elosztófedél cserétől?
Nem, az csak úgy állítódik el, ha az elosztó alsó és felső aluöntvény része elfordul egymáshoz képest, ha laza a szorítócsavar.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Háztartási gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest