Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bringasisti
Topikgazda
válasz
zolpat #15524 üzenetére
A taposó lemeznél az a gondom hogy van két anya ami a lengőkar helyzetét határozza meg, vagyis pont ott ahol rohadva van ott kell tartani a méretet. Én a tornyot úgy lakatoltam ki hogy egy millis koronggal csak egy részt vágtam ki, papundekli segítségével kiszabtam a szükséges lemezt és ahogy vartam oda hajlítottam melegen a helyére. A sárvédő ív az kicsit látszik hogy javítva lett de a gittelés megoldotta. Küszöböt nem mertem cserélni nehogy a meleg meghúzza a kocsit és az ajtót nem tudom becsukni, ezért csak három helyen javítottam. A két utóbbi javításra kellett volna a CO. Ha van papir szűrő utólag beszerelve abba a kis átlátszó műanyagban az elég nem kell több
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tippmix
- PlayStation 5
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Eredeti játékok OFF topik
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Video konvertálás
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Eladó egy szinte új Kukirin G2 elektromos roller!
- Eladó Woom Up 5 szuperkönnyű elektromos mountain bike
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3740QM I 8GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest