Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz perge666 #98 üzenetére

Azt azért tudd, hogy csutka gázon megy mindig, akkor is ha kemény hátszelem van ;] Télen a hóban (ezzel a gumival :D ) engem tartanak fel a kocsik mikor leesik a hó...
    Csak én ölök azért, ha nem indul második, max harmadik rúgásra szívatóval. A váltót nem rugdosom, bár keményen engedem ki a kuplungot. Ha jól össze rakott motort (azaz nem szelelnek a szimeringek, megfelelő a kompresszió, jól beállított gyújtás és karbi van) akkor a SIMSON megy! Aki tologatja, rugdossa, nyüstöli betegen (nem kap benzin dugulás miatt eleget,m de attól még hajtja, rángat, kopog csörög szegény, szétveri kínjában a főtengelyt egy idő után, s még sorolhatnám), annak nem marad más az em
    lékébenm, csak a kínlódás. Pedig ez is olyan motor mint a többi.
    Ha rendbe van rakva (fillérekből) és jól van megcsinálva, akkor megy. Én nagyon galádul el tudom küllemileg hanyagolni, de nekem minden nap reggel (sokszor télen is) beindul mennie kell, munkába járáshoz használom első sorban.
    Amióta nálam van, lett csapágyazva és szimeringezve, azt is azért, mert a tudatomat cseszte, hogy 8 éve ugyanaz a csapágysor van mindenhol. A főtengely egy kicsit kottyant, de nem volt vészes, ennek két éve, jövőre kicseréltetem azt is.
    Oszt hagy menjen :)
    Ja még valami: Kérek mindenkit, hogy mutasson egy alternatívát a SIMSON ellen: ugyan annyiba kerüljön, tudjon ugyanennyit végsebességre, az alkatrész ellátottság ugyan ilyen bőséges legyen, a szerelhetősége ugyanígy megoldható legyen otthon (_ne kelljen szerelőnek elhordani a pénzt, csak mert ő ért hozzá, én meg nem meg senki sem! ), és évek múlva is ugyanígy tartható maradjon!
    Napi használatra kell, nem hobbi mocikának.
    Ha valaki tud, ne tartsa magában, jöhet a tanács, javaslat!
    (a fenti felsorolás válasz is lehet az észre vételedre, miszerint nagyon bevállt ;) ).

Új hozzászólás Aktív témák