Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeNOx
tag
válasz
üzenetére
Nos leszedtem ma a hengert, a dugattyú és a hengerpersely szép, szinte teljesen karcmentes. A gyűrűk is teljesen épek és a helyükön voltak. De most olyan gondom van, hogy amint visszaszereltem a hengert és berúgtam, csúnya csilingelő hangja lett. Azonnal le is állítottam a motort és leszereltem a hengert újból, hogy átnézzem nem-e én raktam össze szarul esetleg a gyűrűket, de a stiftnél volt ahogy annak lennie kell. Ez ilyenkor természetes
Nem mertem azóta beindítani gondoltam inkább kérdezek előtte. Van valami extra dolog amire figyelni kell az összerakásnál? A gyűrűk a stiften vannak, a dugattyút és a hengerpersely falát beolajoztam előtte kicsit, a dugattyú és a motorblokk közé behelyezéskor tettem egy laposvasat ami pont befért, hogy tutira merőleges legyen a hengerre mikor ráteszem (persze ezt kihúztam miután ráhúztam a hengert a dugattyúra
). Nem értem mi lehet a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- AKCIÓ! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- Lenovo T14s Gen 1 Ryzen 7 pro 4750U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem mertem azóta beindítani gondoltam inkább kérdezek előtte. Van valami extra dolog amire figyelni kell az összerakásnál? A gyűrűk a stiften vannak, a dugattyút és a hengerpersely falát beolajoztam előtte kicsit, a dugattyú és a motorblokk közé behelyezéskor tettem egy laposvasat ami pont befért, hogy tutira merőleges legyen a hengerre mikor ráteszem (persze ezt kihúztam miután ráhúztam a hengert a dugattyúra
). Nem értem mi lehet a baj.