- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
perge666 #261 üzenetére
A sötét színű olaj a lamella kopásra utal. Állíts a kuplung karnál. annyira tudd behúzni a kuplungot, olyan feszes legyen, hogy ha berakod egyesbe, és meghúzod a kuplung kart, akkor meg tudd forgatni a kereket.
Szimpla rossz kuplung beállításnak tűnik.
Az olajat pedig engedd le, tegyél bele valami híg motor olajat, olcsót. Járasd meg vele pár percig, sebességben is, aztán tegyél bele váltó olajat (én pusztán ennyit szoktam mondani, a fene tudja a számátSimsonhoz kérek váltó olajat, oszt hello
). A deknin keresztül pedig úgy tudod állítani, hogy berakod sebességbe, tekerj egy fordulatot befelé a kuplung állító csavaron, aztán húzd be a kuplungkart és próbáld megforgatni a hátsó kereket. Ha nem megy, akkor ismét egy fordulat befelé. Ha már elfordul a kerék, azaz old a kuplung sebességnél, akkor engedd ki a kuplungot, s próbáld megforgatni a hátsó kereket izomból. Ha nem tudod megmoccantani, mert viszi rögtön a blokkot (egyesbe tedd), akkor jó a beállítás.
Még valami: a kuplung beállítást meleg blokknál csináld, mert a hideg olaj túl nagy tapadást okoz a lamellák között!!!
Gyors vagyok, mint a Simson
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Házimozi belépő szinten
- Robogó, kismotor
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest