Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex02
csendes tag
válasz
Proton79
üzenetére
Akkor egy kicsit pontosítok, nem a hardverrel van probléma, nem bad sectorról van szó, a program maga nem tudja olvasni a fájlokat, mert vagy vírus vagy bármi beleirkált a fájlok fejlécébe, ez kb olyan mint ha szövegszerkesztővel megnyitok egy audio fájlt és beleírok bármit, ezután elmentem, többé már nem tudja lejátszani egy program se. Például az LFS-t elindítottam és bár betöltött a játék, a textúrákat és sok egyéb dolgot nem volt képes megnyitni, használni, de ezeket a hibákat írta is folyamatosan töltéskor. Játék közben minden hófehér volt, semmi textúra
Letötöttem egy szűz LFS-t feltettem és hibátlanul működik,szóval a fájlok fizikailag olvashatóak - írhatóak. Ezért feltételeztem valamiféle kártevő program jelenlétét vagy talán valami oprendszerhibát. Ez pont akkor történt miután új Win8at tettem fel, ám vírusirtót azt mellőztem kivételesen, majd letöltöttem és telepítettem egy tört verziójú wave editort és a következő oprendszer indulás után ez a jelenség fogadott. Feltettem egy Win7et de megdöbbentő módon maradt a probléma, ekkor már tudtam hogy a fájlokkal van gond, itt már felment a pumpa..
Egyébként köszi a segítőkészségedet! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Íme az új Android Auto!
- Egyre csábítóbbak ezek az ASUS ExpertCenter mini PC-k
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell WD19S USB-C Dokkoló állomás (Home office-hoz elengedhetetlen!)
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Seagate 3TB SATA HDD (7200 RPM) 100/100% hibátlan állapot
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Letötöttem egy szűz LFS-t feltettem és hibátlanul működik,szóval a fájlok fizikailag olvashatóak - írhatóak. Ezért feltételeztem valamiféle kártevő program jelenlétét vagy talán valami oprendszerhibát. Ez pont akkor történt miután új Win8at tettem fel, ám vírusirtót azt mellőztem kivételesen, majd letöltöttem és telepítettem egy tört verziójú wave editort és a következő oprendszer indulás után ez a jelenség fogadott. Feltettem egy Win7et de megdöbbentő módon maradt a probléma, ekkor már tudtam hogy a fájlokkal van gond, itt már felment a pumpa..
Egyébként köszi a segítőkészségedet!