- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
egy időmérés + futam kentuckyban és utána ki is kell lépnem. Bő egy órát tudok játszani egyben. Ha véletlenül összefutnánk, jó lenne, tervezni azt nagyon nem tudok. De mindenesetre elég sok esemény indul, szerintem lesz még hosszabb távú futam, mert elég népszerű lett. Sajnálták, hogy nem tudtak még egy szervert indítani kentuckyban.
A buggyval végig se tudtam menni gizában, a mitsubishikkel azért végigküzdöttem magam... Nem volt könnyű. Néha nem is tudom, már mit állítsak, hogy a kormányt a profilerben ne kelljen basztatnom... Elég hardcore volt tekergetni pár kanyarban. Viszont a kis BMW M1-gyel meg király módon lehet driftelni, ha 900 fokon van a kormány... szóval nehéz most eldönteni, mi a jó. Az lesz a legjobb, ha veszek memóriát a számítógépbe... (használtan biztosan lehet DDR2-est olcsón, nem? De.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Synology NAS
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest