Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Na, senki nem nézi az új évadot?

-
adalbert1
veterán
Van már 21. évad is, nekem is a napokban esett le.
Egyelőre az első 4 részt láttam (hmm, mindjárt nézem is hogy jött-e ki 5.), hozzák a szokásos minőséget. 
-
adalbert1
veterán
válasz
gtamate2
üzenetére
17-is van már, délután meg is nézem.
Ja, nézzétek mit találtam!
Jó lenne ha végig kiadnák az egészet, viszont elég horror ára van ha mind a 20 (esetleg ha lesz több akkor azok is) évad kijön. -
adalbert1
veterán
Egész jók lettek az új részek, egyelőre S20E15-ig láttam őket, talán eddig is jöttek ki.
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Pontosan, úgy ahogy mondod.
Homerből meg kinézem hogy egész Springfield kajáját megzabálja, ezért áll meg a többi gyerek is a fejlődésben... Mrs. Krabappel meg úgyis gyenge tanár, a bukásra meg az a magyarázat. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Az is lehet hogy nem, csak megálltak a fejlődésben mert Homer mindig felzabál mindent előlük.

-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Smithers...
Így hogy mondod beugrott az a rész, van benne pár jó poén...Azon gondolkozom hogy az illegális szeszfőzde a basement-ben elmegy-e egy foglalkozásnak.

-
adalbert1
veterán
Na ki is ötlöttem egy új kérdést:
Melyik sorozatot nézte Homer a '90-es években?
-
adalbert1
veterán
válasz
Agostino
üzenetére
Ahhh, ezt a részt sajnos nem láttam... Rossz release-t szedtem le belőle, és csúszott a hang a képhez képest, úgy meg csak az első 2-3 percet néztem meg, de ez az, mikor rohan Homer a kukásautó után az elején? Esetleg játékon kívül privátban elküldenéd hogy melyik rész az, mert akkor keresek valami jobb release-t magamnak belőle.
-
adalbert1
veterán
Itt vagyok, csak még tart a vizsgaidőszak.
Így nagyon nincs időm keresgetni mint ennél a részes kérdésnél is... Mindamellett rákattantam a Battlefield2-re, ez is elég sok audiovizuális művektől való időelvonással jár, bealvás mellé meg mostanában Seinfeld-et nézek. Azt is csak ajánlhatom mindenkinek a figyelmébe. -
adalbert1
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Hát a házasság előtti szexet biztos nem tolerálja...
Legalábbis volt egy olyan rész, ami bemutatta mikor Homer és Marge először találkozott Neddel és a feleségével és Ned arra kényszerítette őket hogy külön szobában aludjanak. -
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Nyílt trackereken az összes fent van angolul, magyarul meg zárt trackereken se láttam csak pár évadot (mondjuk úgy nem is kerestem)... Amúgy adja valamelyik adó az újabb évadokat? Mert anélkül elég esélytelen lesz az utolsó párat megtalálni szinkronosan.
-
adalbert1
veterán
válasz
gtamate2
üzenetére
Ahhh, nem tudom...
De még keresgélem majd azt a részt.Nézzétek mibe botlottam ma könyvvásárlás közben : Simpsons képregény.
Rögtön a második-harmadik oldalon Monty már üvölt hogy Smithers.
Azért nem vettem meg mert angolul jobban ütnek szerintem a poénok, ennek ellenére lehet hogy még meggondolom magam.
-
adalbert1
veterán
válasz
gtamate2
üzenetére
Ez nem abban a részben volt, mikor beleláttak a jövőbe a tudós muksó időgépével? Sajnos nem rémlik csak annyi hogy Lisa lett az USA elnöke.
Maggie helyett meg a lányát a legkisebb Maggiet mutatták. Nelson meg talán felcsinálta az ikreket.
Szóval kb. az egész rész rémlik csak Bart nem. De ha nem lesz addig válasz szombaton megpróbálom megkeresni azt a részt (addig sajna nem nagyon van időm belemélyedni a részekbe). -
adalbert1
veterán
És igen! Az új részben ismét nagyobb szerepet szántak Mr. Burns-nek!
Ahogy pókereznek benne az elég jó poén. -
adalbert1
veterán
válasz
gtamate2
üzenetére
Ahh jókor jutok el megint gép elé.
Tehát pont évadzáró volt, és igazából mindenkinek volt indoka eltenni Mr. Burns-t láb alól. Bart a kutya miatt, Homer azért mert sose ismeri fel, nagypapa az öregek otthona miatt, Smithers mert kirúgta, az iskola meg azért mert megcsapolta az olajkutat és emiatt odalett a plusz lóvé, a többi ember meg azért mert felépítette a napot eltakaró gépezetét. -
adalbert1
veterán
válasz
gtamate2
üzenetére
Szerintem csak késő este tudok válaszolni, win telepítés rulez... Most is linux live cd alól írok.
Az első kérdésre túl triviálisnak tűnik az hogy Sideshow Bob... Talán valamelyik diák? Skinnert is kizárnám, kettejük viszonya olyan se veled-se nélküled. Milhouse talán titkon utálja, de Bart a role modell-je, szóval őt is kizárnám. Flandersnek semmmi baja sincs vele.Mr. Burns-t pedig Maggie lőtte le ha jól emlékszem.
-
adalbert1
veterán
válasz
gtamate2
üzenetére
Ehhh, hát ez is jobban hangzik angolul... + Az a hang amivel mondja.
"Listen, Spielbergo, Schindler and I are like peas in a pod! We're both factory owners, we both made shells for the Nazis, but mine worked, damn it!"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az is mekkora volt ebben a részben, mikor Barney megnyeri a filmfesztivált és megfogadja hogy soha többé nem iszik. Erre lifetime supply-t nyer Duff Beerből. "Just stuck it to my vains!"

Úgy tűnik hogy te jössz újra. Senki más nem akar játszani?
-
adalbert1
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Hát egyre biztos emlékszek... Amikor Barney ment volna helyette de ő végül berugott ismét.
Homer meg súlytalanságban szállt a chipsek után. 
Megnéztem a 20/07-et. Semmi különös nincs benne, viszont az Apple fika jó az elején.
-
adalbert1
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Talált, süllyedt!
Te jössz. -
adalbert1
veterán
Én a Sadgasm-ra gondoltam, a b-dúr nem is rémlett.

-
adalbert1
veterán
Meglehet, meglehet

gtamate2 : már láttam az összes részt, de gondolkozom hogy elkezdem előről nézni... Homer is nagyon jó karakter amúgy, de néha már tényleg fáj hogy mennyire bárgyú...
Ennek ellenére rajta is jót lehet szórakozni. Abe meg sajna elég keveset szerepel benne. -
adalbert1
veterán
Nemrég kezdtem el nézni a 19-ik évadot, eddig nagyon tetszik.
Különösen a DeBarted című rész jött be, jól megcsinálták a Departedet Simpsons módra.
Az évadnyitó intrója is tetszett, jók voltak az utalások a Simpsons moviera. -
adalbert1
veterán
Az egyik részben volt pár jó ponyvaregényes részlet:
pl. mikor a zsaruk beszélgetnek a Krusty's Burgerben, hogy van egy meki valamelyik másik városban...
Vagy egy másik részben, mikor Fat Tony kártyázik valakivel, az egyik 6 dámát mutat, a másik meg 7-et.

Az a rész is tetszett, mikor Mr. Burns önállósodik, vagy mikor beszáll az újrahasznosítás iparba.
-
adalbert1
veterán
-
adalbert1
veterán
Arra még várhatok egy keveset mire eljutok odáig...
Viszont van egy Psycho-s utalás a s04e14-ben (igaz csak pár mp), azon döltem a röhögéstől...
A negyedik évad összességében nem tetszik annyira, mint a harmadik de ez se rossz.
Mr. Burns is az egyik kedvenc karakterem lett időközben, hihetetlen mekkora szemét.
-
adalbert1
veterán
Már szinte a második évad végén tartok. Kedvenc mellékszereplőmé pedig Herman a fegyverboltos vállt, egyszerűen halálosak a szövegei.
- Herman, a very special lady is having a birthday tomorrow.
- Ahh, the battleship new jersey.
- No, you idiot, my girlfriend Bea.
Ami még nagyon bejött, az ahogy Moe-t szívatják a nevekkel telefonon.
-
adalbert1
veterán
Szerintem is jó kis sorozat, habár csak pár részt kaptam el belőle régen a viasaton. A film is jól sikerült. Egyszer már leszedtem az összes évadot, de valami botrányosan szar nézhetetlen minőségben, most kutatok valami normálisabb verzióért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Kuponkunyeráló
- Ingatlanos topic!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- BestBuy topik
- Diablo IV
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Homerből meg kinézem hogy egész Springfield kajáját megzabálja, ezért áll meg a többi gyerek is a fejlődésben... Mrs. Krabappel meg úgyis gyenge tanár, a bukásra meg az a magyarázat. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A képregényről szerintem csak jövőre tudok majd beszámolni, lévén csak akkor kerülök megint könyvesbolt közelébe (mármint olyannak ahol kapható is).
De még keresgélem majd azt a részt.
szerint miben hasonlít Schindler-hez (szvsz hatalmas poén, legalábbis én betegre röhögtem magam rajta).