- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tüphón
senior tag
ACVL6RYGZ2
-
Tüphón
senior tag
CYNF38CRTZ
6PH447A9D6 -
HeliumA
aktív tag
Én is jelentkeztem a Magyar Cimcity Clubba varom a felvételt.
Benkeháza 1.666.981 lakossal.A korabban emlitett kodok mire jok?
-
Joccc07
addikt
Sziasztok!
Van PH-s klub?
Ha igen akkor csatlakoznék. -
sgergi
veterán
Köszi srácok!
-
Ryder1
senior tag
Nekem is lenne pár beváltható kódom (napi/heti nyereményekért már felhasználtam őket):
3569EARP8U
73ZHZ2Y2ML
XNMCBJEQJZ -
Tüphón
senior tag
Üdv
A Lays chipshez járó kóddal elvileg épületeket kaphatsz, a PS4-ért már beregeltem:FEBM4BQ5PX
U1RSYQCCG1
ewkmutzb9r
N4HPG6RNFP
6XX2CBQJSZ -
Törzsúr
senior tag
Én már kinőttem a területet így nem tudok érdemben játszani a játékkal. Kellene nagyítaniuk a pályán...

-
Pmisi8
csendes tag
Ja bocsi menfiszmenfisz@gmail.com azaz a google+ on is jelöljetek be
-
Pmisi8
csendes tag
Utoirat nincs userre kereses se csapatra kereses meg ilyesmi ami nagy hiba... Azaz nagyon kéne. A hungary club nevü csspatban Pmisi Város néven lehetne megtallalni ha lehetne...
-
Pmisi8
csendes tag
Megjegyzés jo lenne ha 20\30 esteleg 50 ember max a sajat csapatàrsàn kivül segitene egymàsnak szoval kérem és javaslom a jelöléseket. Köszönöm
-
Pmisi8
csendes tag
Sziasztok nagyon régen jàtszottm vele ujra kellet kezdeni mert olyasmit irt hogy adott accont\szint\elerhetöség nem egyezik a megadott adatokkal stb.. Na ugyan nem bànom 30 as szinten vagyok. Az a problémâm hogy nincsenek ismeröseim... Egy magyar csspatba vagyok ahol oke atmegyünk a màsikhoz... De jo lenne ha ismijeim lennének a jàtekbsn engem a facebok/menfiszmenfisz utgonalon értek el. Az az uj es jo profilom a jàtékban.
-
sgergi
veterán
A csoportomban megüresedett néhány hely, Hungary néven megtaláljátok. Én Rising Sun Valley néven játszok. Kérem, csak olyan csatlakozzon,aki tolja a heti mayor küldiket, és tud segíteni a közös nyeremények elérésében.
-
Leones
csendes tag
Srácok, nem tudjátok véletlenül mi az a plumbob points?
-
Becevio
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje nem játszottam, de most újra elővettem a játékot. A gond az, hogy addig nem enged játszani amíg nem frissítem, de hiába tölti végig a frissítést, a végén kiírja hogy 495-ös hiba, a frissítés nem sikerült. (Próbáltam újraindítani a telefont, és a letöltést is. Áttettem a játékot SD-re, vissza telefonra...)
Már elég nagy városom van, szóval nem szeretném újra telepíteni az egész játékot... Mi lehet a megoldás? -
T-City
csendes tag
válasz
Margocity
üzenetére
Az eljárás nem teljesen egzakt.
Rákoppintasz a kérdéses épületre. Tehát NEM hosszan érinted meg. Ekkor felugrik a neve. A Tokyo Town zone épületeinek japán hangzású a neve is (pl. Ashikaga Tower). A párizsinak francia(s), a londoninak angol(os) megnevezése van. A maradék meg a 'normál' residental zone épülete.
Csak a teljesség kedvéért... Ha az OMEGA Zone épületeit a ControlNet hatósugarán kívülre teszed, akkor piros hibajelzéssel elhagyatott épületekké (abandoned building) válnak. Bár ez utóbbi épületek egyébként is elég feltűnőek, és nem merül fel a kérdés az emberben, hogy mire kellene lecserélni őket...
-
sgergi
veterán
-
Margocity
csendes tag
Elég szépen haladok, most szeretném egy kicsit átépiteni, bár nem kapom olyan gyorsan a bövitéshez a cuccokat! Hol tudom megnézni , hogy melyik a párizsi vagy a tokyoi vagy Londoni ház? Rányomok de mindegyik háznál ugyan azt irja ki...?
-
lemcsi
tag
Üdv. Magyar csapatot keresek, ahova lehet csatlakozni..
-
_stick_
őstag
sziasztok
park elhelyezésénél van lehetőség forgatásra? -
sgergi
veterán
válasz
Margocity
üzenetére
Nézegeted a lefedettségi térképeket, tűzoltó, orvos, rendőr legyen mindenhol, illetve a park is jó, ha van, ekkor már luxus házak épülnek. A ház lakosságszámából látod, ha max szintű a ház.
Kék pénz: gondolom a neora gondolsz. Jó gyűjtögetni, hasznos cuccokat lehet belőle venni, de ahhoz neo házakat kell lerakni, aminek mások az igényei (drón, stb). Ha fejleszted ezeket a házakat, akkor több neo pénzt adnak. -
Margocity
csendes tag
Honnan tudom, hogy az épületeknek hol a legjobb és hogy teljes az épületem ? Most a 30 szintre jutottam bejött az ujdonság! Még nem nagyon értem mit lehet vele csinálni. Igazábol a bajom az hogy nagyon kevés a kék pénz amit ad! Vannak olyan épületek amik olyat adnak?
-
Atlantis
veterán
Én már ritkán nézek rá, fejlesztgetik ugyan, de az, hogy folyamatosan a raktár-kapacitással kell sakkozni, eléggé elveszi a kedvemet tőle. Állandóan helyhiány van, ami meg kéne, az így sincs sosem...
-
Törzsúr
senior tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Szerintem jó kis játék. Az elején engem is bosszantott, de most már elég nagy vagyok és nincs hova építenem így már nem köt le annyira. 2.3M lakosom van már.
Behozták a hidakat. Ha van egy kis kedvem akkor azzal szoktam szórakozni.
SimCasht csak gyár bővítésre szoktam költeni vagy valami speckó dologra.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kraftxld
félisten
Kellett volna 15 db kukorica x időn belől, már összeszedtem a másik városokból feldobódó cuccokat meg a saját város buborékaiból is.
Gondolom az a koncepció, hogy nem lehet szűrni a piacon, a gyár ami a kukoricát ontaná épp elfoglalt volt pár másik dologgal, aztán vegyem meg jópénzért meg simcash-ért. Na persze. -
kraftxld
félisten
Na, felk*rtam magam a játékon, főleg a Global Trade HQ-n, hogy az istenért se jött olyan cucc ami nekem kéne napokon keresztül, úgyhogy én kiszálltam.
-
asdf_
veterán
Afaik 5 a limit.
-
Zoo123
senior tag
Sziasztok!
Epic projectet megcsináltam aranyra, de nem engedi felvenni az arany alkatrészt, azt mondja hogy a gyártó épületeken tudom (el)használni azokat.
Van ennek maximális darabszáma? Season versenyben már szereztem 29 db arany időgyorsítót, lehet hogy azért nem engedi felvenni?Válaszokat előre is köszönöm!
-
Badname
tag
Üdv a városépitőknek. Egy olyan kérdésem lenne, h egyszerre csak két angol vagy francia épületet enged fejleszteni? Illetve ezek hány fejlesztés után érik el a Max lakosság számot? Természetesen luxus területen vannak
-
HeliumA
aktív tag
Vicces, hogy ugyan olyan nevű társulások is lehetnek. A fiam benne van egy HUNGARY csapatban meg én is, de nem ugyan abban.
-
HeliumA
aktív tag
A fiam pont nálad van, mikor én szerettem volna csatlakozni, nem is láttam a csapatot, pedig volt helyetek álítólag.
-
sgergi
veterán
válasz
Margocity
üzenetére
Amikor építesz egy speciális épületet, pl. a partra valamit, akkor azt mutatja, hogy epic küldetésnél az az épület 2 epic pontos feladatot fog adni. Azaz, amikor leteszed nem ad semmit, csak amikor elkezded az epic küldetést, akkor fog olyan pontértékű feladatot adni.
A csoport, az pontosan az, aminek tűnik, emberek (városok) csatlakozhatnak össze, és tudnak közösen beszélgetni, tradelni. Én csináltam egy klubot, Hungary néven, szerintem még van hely, csatlakozhatsz, ha akarsz. Engem Rising Sun Valley néven érsz el benne.
-
Margocity
csendes tag
Sziasztok,kb 1 hónapja játszom a várossal,de nagyon tetszik.Pár dolgot nem értek úgyhogy ahogy olvasom itt sok az aktív emberke ,hátha tudtok segiteni!
Amikor nem csinálom az épületeken az Epic gyüjtést,akkor ha épitek a partra valamit azt irja hogy kapok két epic pontot azt hova teszi? Vagy olyankor ne épitsek?
Ma bekerült a játékba valami csoport féleség arról van infotok? -
asdf_
veterán
A vegen ne felejtsd el atkonvertalni az epuletet, vagy mi a szosz, mert magatol nem kezdi el szulni a bronz gyorsitokat, ha letelt a 24 ora, meg kulon kell neki egy gombnyomas.
Ugyanakkor, egyszerre csak 5 gyorsitod lehet egy fajtabol, tehat az efolottit nem fogod tudni begyujteni, amig el nem hasznalsz annyit, hogy 5 ala essen (akar tobbet is, ha nyeremenybol volt tobb, arra nem ervenyes az ot db.-os limit). -
HeliumA
aktív tag
Az epic project-nél jelent valamit ha a bronzot már elértem, de az ezüstöt nem? Úgy, hogy magasabb a határnál az eredmény.
Ha nem érthető a kérdés, megfogalmazom másként. Álljak meg a fejlesztéssel, ha tudom ugy se csinálom meg a következő szintet, vagy érdemes addig csinalni míg az idő/pénz tart. Van valami előnye a magasabb pontszámnak. -
kraftxld
félisten
Jáj, én is megfertőződtem
Még nagyon béna a városom, de már jövök felfele mint a talajvíz 
-
sgergi
veterán
-
HeliumA
aktív tag
Fellelhető valahol olyan táblázat ami mutatja hogy milyen cucchoz milyen nyersanyag kell?
-
sgergi
veterán
Az új frissítésben eléhető lett a Mayor's Club. Létrehoztam egy Hungary (leírás: Előre magyarok!) szobát, aki szeretne, az csatlakozzon. Rising Sun Valley néven vagyok benne elérhető.
-
asdf_
veterán
Valoszinu, csak nekem ujdonsag: szepen szorgosan masztam felfele a rangletran az elozo season-os mokaban, volt 5 nyeremeny landmarkom, hely hianyaban ebbol egy kerult lerakasra, erre elindul az uj season-os jatek, es a megepitetlenek mentek a levesbe :/
-
Tüske0614
aktív tag
Hello ! Van valami ötletetek tabon játszom de telefonra is telepítettem és nem folytat csak újra az elején akarja kezdeni se beállítási lehetőség se play csatlakozás.. Köszönöm
-
taip
senior tag
Szerintem teljesen szerencsejáték ez a ligázósdi, de lehet hogy ezt már írtam.
Ha jó feladatokat kapok, akkor simán benne vagyok az első 10-ben, de ha csak 800-1000 pontosakat, akkor akármit csinálok, leszek vagy 30.
Meg hibás az egész, ha az 1 perc alatt legyártódó fémért ugyanannyi pontot kapsz, mint valamiért, amihez 5 óra kell... -
asdf_
veterán
En 5-7 ezrekkel ugrottam az elso harom szinten, a City league-be keruleshez kellett mar kicsit megeroltetni magam. Erdemes a varoshazan(?) nem felvenni a penzt napokig, szokott lenni egy gyujts 19 000-et x ora alatt, start, penz begyujt, siman tobb mint 19 000, es mar kesz is a quest, johet a kovetkezo. Olyan is volt, hogy 54 fem 15 perc alatt, siman ott all keszen az elso huszonx, elinditom a contestet, begyujtom az egeszet, es 20 masodperc alatt mar majdnem meg is van a fele (ezt nyilvan nem az egyperces femmel erdemes eljatszani, hanem a tobboras cuccokkal). Aztan Trade Depot-ban elszortam a 10-es max ar helyett 1-ert, mert amugy nem fert volna a raktarba.
Mondjuk a season-os landmarkokkal egyelore sokra nem megyek, mert egy deka helyem nincs megepiteni :/ Ha visszaesek, remelem, nem veszik el...
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pedig több "Hungary" club is létezik, ráadásul az egyiknek tagja is voltam.