- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebai3
csendes tag
Szia,
Hát sokat lehet nem segít amit mondok, de én pont most vettem egy ilyen lapot és XP alatt raktam fel RAID0 ba két 160 GB-s hitachi-t.
F6 után gondom nem volt semmi szépen felment. Viszont később (lehet h azért mert a Windows update futtatás közben engedtem h a Silicon drivert is frissítse) elkezdett embertelenül kattogni a RAID tömb első disk-je amit aztán fagyi is követett persze. Nem tom mért, de rakhatom az egészet újra.
Plusz ami még kérdés h mi a jelentősége annak h melyik vezérlőt választom (mármint h az integrált nforce4-est vagy a Silicon-ét)?
Meg ha jól láttam a RAID bios-okat is lehet frissíteni függetlenül a system BIOS-tól?
A lapot hol szerváltad ha nem vagyok indiszkrét? Azt hittem sehol se lehet kapni még csak ahol én vettem (demand.hu)
Üdv -
Májki
tag
semii=semmi
-
Májki
tag
Senkinek semii ötlete?
Vagy mindenki csak FSB-t állítgat? -
Májki
tag
Próbáltam Win200Proval. Eredmény ugyan az. Vagyis fagyi....
-
Májki
tag
Sziasztok!
Remélem lesz itt okos ember aki tud segíteni!
A problémám a következő:
- Adott egy Gigabyte GA-K8N ULTRA-9 alaplapom integrált Silicon Image 3114-es SATA vezérlővel.
- 2*120 GB SAMSUNG SATA HDD
Bios-ba be Sil. vezérlő engedélyezése, Silicon biosban RAID1 létrehozva.
Windows 2000 Servert szeretnék telepíteni (Integrált SP4).
Ugye F6-tal driver be. Win2K fagyás. Az előtt áll meg a telepítő, mielőtt ki lehetne választani, hogy a rendszert hova tegye.
Win2003-mal minden tökéletes.
Fontos a Win2k Server, mert jelenleg csak erre van licensz.
Még egy adalék: az alaplapi nVidia vezérlőre sem megy fel a Win2k Server.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest