Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
TannerHUN
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Über LOL... Realisztikus irányítás?? Úgy érzem nem vezettek még autót!
Sisaknézet? Hűha, de nagy újdonság.Grafika? Azt hiszem egy új 4.dimenziós videokártyával játszottak, ami majd csak 2020-ban kerül a boltokba.Pozitívum a könnyen megpördülő autó?? Nem tudom mire értették, de lehet közben az EuroSport-on műkorcsolyát néztek a TV-ben és ezzel cserélték fel...Csak én érzek itt sumákságot, vagy valaki más is?? Komolyan azért nem olvasok játékteszteket már bő 8 éve, mert vannak benne olyan állatságok.Érdekes az is, hogy vannak a jó játékok 70% körüli értékeléssel és vannak a rosszak 90% feletti értékeléssel...Hogy van ez most? Biztos én "romolhattam" el amikor megszülettem, de valami itt nem kóser nekem. -
heihachi
addikt
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
"Ha már a beállításokról van szó, érdemes kitérni a fizikára. Azt hiszem ez a legerősebb pontja a játéknak."
Nem is olvastam tovább, a szánalmas szkriptelt fizika mint erős pont... Még megnéztem a végén a százalékot, szimulátoros szemmel 97%? Akkor mennyit kapna ettől a tesztelőtől egy igazi szimulátor? 2000%-ot?
Új hozzászólás Aktív témák

- Gamer PC
- SAMSUNG Galaxy Watch 4 Classic 46mm - Ezüst - LTE - BluTooth - WiFi - GPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i5-6500,8GB DDR4,128GB SSD, DVD, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sisaknézet? Hűha, de nagy újdonság.Grafika? Azt hiszem egy új 4.dimenziós videokártyával játszottak, ami majd csak 2020-ban kerül a boltokba.Pozitívum a könnyen megpördülő autó?? Nem tudom mire értették, de lehet közben az EuroSport-on műkorcsolyát néztek a TV-ben és ezzel cserélték fel...Csak én érzek itt sumákságot, vagy valaki más is?? Komolyan azért nem olvasok játékteszteket már bő 8 éve, mert vannak benne olyan állatságok.Érdekes az is, hogy vannak a jó játékok 70% körüli értékeléssel és vannak a rosszak 90% feletti értékeléssel...Hogy van ez most? Biztos én "romolhattam" el amikor megszülettem, de valami itt nem kóser nekem.
Nem is olvastam tovább, a szánalmas szkriptelt fizika mint erős pont... Még megnéztem a végén a százalékot, szimulátoros szemmel 97%? Akkor mennyit kapna ettől a tesztelőtől egy igazi szimulátor? 2000%-ot?