- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Imádlak Bulgária
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
torik
senior tag
Hát, őszinte leszek, nekem az első rész nagyon bejött az egyszerű mégis szórakoztató játékmenettel, és bár a folytatás nem rossz, nálam valahogy minden téren elmarad az elődjétől.
Leginkább az zavart hogy megbomlott a folyamatosság az első részhez képest. Ott tényleg annyi volt az egész hogy mentél folyamatosan előre és öltél. Itt az hogy több rövid küldetésre kell menni nekem nagyon megtörte a játék folyamatosságát. Amikor már pont kezdtem volna belemerülni a mészárlásba hopp, vége a küldetésnek, irány Dragon Mountain.
A helyszínek nagyon jók, de elég egyhangúak egy idő után. Ugyan azon néhány pálya között kell váltogatni, amikor harmadjára kellett visszamenni Zilla City-be ugyan oda már elég vontatott volt a dolog. Az előző részben is voltak erősen egymásra hajazó pályarészek de érezni lehetett a haladást, itt csak szambázol oda-vissza.
A fejlesztések szerintem tök fölöslegesek voltak, bár ez már csak szubjektív, én az első részt is 95%-ban katanával kaszaboltam végig, csak akkor lövöldöztem ha nagyon muszáj volt. A töménytelen mennyiségű upgrade abszolút szükségtelen, anélkül is simán le lehet irtani az ellent, de behelyezés után sem volt szembetűnő különbség, nem mellesleg a legvégén vettem észre hogy volt 34 elköltetlen tapasztalati pontom (elköltés után sem változott sok minden).
Végül pedig a társ. Hoji hatalmas arc volt az előző részben, tényleg jó dumája volt és működött a kémia közte és Wang között. Látszott hogy valami hasonlót akartak elérni ezzel a kiscsajjal is de messze nem volt olyan szórakoztató az ő tépelődésüket hallgatni.
Összességében nem volt ez rossz, de nekem csalódás. Aki nem tolta az első részt annak erősen ajánlom, a folytatás kb. annak a felhígított változata

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs