Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
Új hozzászólás Aktív témák
-
SutPet
aktív tag
Ha plex akkor érdemes intel felé nézelődni a quicksync miatt és nem kell külön vga. Én nemrég álltam át épített xpenology-ról (régi atom D510). Az új tomtop intel n6005-el valamiért egyik loader se akarta megenni így maradt proxmox vagy truenas. Mivel proxmoxom van máshol itthoni célra meg jó kisérletezni ezért truenas scale-re esett a választás, 16g-rammal a plex + *arr stacket gondnélkül viszi konténerből. VM-et csak 2-t próbáltam rajta 4-4gb rammal az vígan elment.
Az egyéb felépítés nálam: 256 nvme a rendszernek, 512 nvme az appoknak, 2*20TB media, 4*2tb mentéseknek.
Az én usecase-emhez döcögősen az atom is elég volt(oracle db- azért nem hasított annyira...), a váltás csak azért történt mert plex transcode-ot egyáltalán nem bírt és szembejött a jóáras lap és elméletben még kevesebbet is fogyaszt (d510 13w, n6005 10w).
Új hozzászólás Aktív témák
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest