Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: A sor végén
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
KrAt
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Milyen segítőkész vagy

-
áDi92
csendes tag
Szevasztok! Lenne nekem egy nagy gondom! Kezdem is: Azlenne a problémám hogy állandóan újrakell telepítenem a Windows XP-met! Nemtelik el 1HÓNAP, demár állandóan lefagy, szarakszik, meg ilyesmik. Pedig mindent frissítek! Windows Update, DirectX et is frissítem, akkor videókártya driver is a legújabb van fent, Chipset driver, meg minden, amit eltudtok képzelni! Ésmégis mindig megadja magát pár hét után.. Az az érdekes hogy sokaknak évekig elmegy, nekem meg pár hétig.. Konfigurációm: Intel Celeron 2GHZ, 1GB 400MHZ DDR Ram, 80GB vinyó, Canyon alaplap, Intel 865P Chipset, Creative SoundBlaster Live! Value hangkártya, Nvidia GeForce FX5700LE 256MB videókártya, Realtek RTL8139 Hálókártya. Segítsen valaki please, mertmár megőrülök hogy állandóan Windowst kell telepítenem..

Aktív témák
- ASIC Miner HW/SW/OC Optimalizálás (NerdQAxe++, Nerd Octaxe, Bitaxe, stb.)
- Apple IPhone 14 pro 256gb
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest