Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Hali!
Úgy tűnik kezd törni a jég édesanyámnál.
Sikerült rábeszélnem, h próbálja ki az e-cigit - valakinek vele tapasztalata? Egy motoros barátom próbálkozik azzal, állítsa szerint neki bevált.Viszont; nézem vaterán, s kb. 80%-a ebay-es kínai holmi occsóért. Azok is épp olyan jók? Vagy, milyet érdemes vásárolni ezekből? Aminek tényleg van egy kis "utánpótlása", s nem vágyik vissza a dohányra.
Köszi.
-
runner 125
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #2127 üzenetére
..hála ég nekem nem kellett ilyenekkel soha foglalkoznom, ugyanis egyetlen egy árva szálat / slukkot nem szívtam soha.
-
runner 125
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #2118 üzenetére
Kutya topikos példát én sem értem, vannak annál sokkalta "haszontalanabb" témák is.
Az eddigi eredményhez meg grat, jó úton haladsz. Ne feledd, minden fejben dől el.
-
runner 125
nagyúr
válasz
icecave #2097 üzenetére
Jah hát ez az. A mai napon már ilyen okokat hoztam fel én is. Láttam rajta az elgondolkodást, sőt még talán el is érzékenyült, bízom benne tényleg, h sikerül rá hatnom valahogy.
..de basszus, egyszerűen akarat, vagy fsz tudja mi kell hozzá. Sokan nem hiszik el, de én pl. annyira bagóellenes vagyok, h soha - ismétlem soha - nem szívtam el egy szálat sem. Ki sem próbáltam, de még csak "egy slukkal" sem. Pedig 13-14 évesen a technikaterem mögött irtó kemény lehettem volna én is, de baromira nemet tudtam mondani.
Addig nem nyugszom míg nem fogja lerakni. -
runner 125
nagyúr
Valami jóféle leszoktató program" nekünk is jó volna. Mióta az eszemet tudom édesanyámnak egyfolytában mondom, h "necigizznecigizz", most 21 évesen elhatároztam, h valahogy leszoktatom, persze ehhez 99%-ban ő kell.
Nincs valakinek valami tutira bevált "receptje"?Köszi.
-
runner 125
nagyúr
válasz
icecave #1609 üzenetére
..egyébként édesanyámék pont ma voltak vmi természetgyógyásznál bagó ügyben, egyelőre Ők sikeresnek vélik; "ma csak 1-1 szálat szívtunk el". Persze mondtam én nekik h ez nem így megy, le kell tenni egyik napról a másikra és kész. Bár elhiszem h nehéz.
Pontosan nem tudom mi módon próbálják őket leszoktatni, de valami akupunktúra jellegű..
Egyébként nem is tudom mi kell ahhoz h ne gyújtson rá az ember. 19 éves vagyok, de soha egy büdös szálat nem szívtam el. ..s nem is tervezem.
-
runner 125
nagyúr
..vagy csak egyszerűen rá se kell gyújtani!
Soha!
Fújj
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest