- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kew
senior tag
Sziasztok,
Nos rászántam magam végre én is a leszokásra, tegnap volt egy hete, hogy nem gyújtottam rá
Viszont néha nagyon rám jön, hogy elszívnék egy szálat, de eddig mindig sikerült megállni.
Meddig tart vajon ez az állapot? Mennyi időnek kell eltelnie, hogy ne is gondoljak arra, hogy "hú basszus de jól esne most egy cigi"?
A hízásnak én csak örülnék, rám férne, úgyhogy az nem zavar. Egyébként én is 24 vagyok, ez valami holtpont, hogy mindenki itt szokik le?
Amúgy én vettem egy doboz nicorette rágót, az első napokban jó volt elrágni egyet-egyet. Az utóbbi napokban azonban már nem nagyon kell, max. egyet ha bekapok egy nap. Igaz, az elején is a legtöbb 3db volt egy nap alatt, annyira nem jó, kaparja a torkomat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 320GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude D630c - Intel T7800 I 4GB I 160GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged