- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
Új hozzászólás Aktív témák
-
kew
senior tag
Sziasztok,
Nos rászántam magam végre én is a leszokásra, tegnap volt egy hete, hogy nem gyújtottam rá
Viszont néha nagyon rám jön, hogy elszívnék egy szálat, de eddig mindig sikerült megállni.
Meddig tart vajon ez az állapot? Mennyi időnek kell eltelnie, hogy ne is gondoljak arra, hogy "hú basszus de jól esne most egy cigi"?
A hízásnak én csak örülnék, rám férne, úgyhogy az nem zavar. Egyébként én is 24 vagyok, ez valami holtpont, hogy mindenki itt szokik le?
Amúgy én vettem egy doboz nicorette rágót, az első napokban jó volt elrágni egyet-egyet. Az utóbbi napokban azonban már nem nagyon kell, max. egyet ha bekapok egy nap. Igaz, az elején is a legtöbb 3db volt egy nap alatt, annyira nem jó, kaparja a torkomat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest