Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
Ide nem nyitunk topicot. Kérlek, használd a fórum keresőt és találsz majd megfelelő topicot a kérdésedhez.
Notebook hibák vagy Azonnali notebookos kérdések órája és még Asus notebook-ok, netbookok, PDA-k
Ezt zártam, majd törlöm.
-
PeteTong
csendes tag
Üdv mindenkinek ! (Remélem jó helyen nyitottam témát)
Helyzet az hogy van egy Asus K50IJ laptopom és elkezdtem telepíteni ráa Win7-et
de telepítésközbe áramszünet lett. Problémám az hogy nem tudom bootolni se xp se win7et se pendriverol se cd ről.
Felállt rendszerben kezdtemel a telepítést C meghajtóra (D-n vannak nagyon fontos dokumentumok projektek amiket mindenféle képpen meg kéne hogy őrizzek.)
Tehát se pendrive se cd ről nem bootol egyik op rendszerse (Hiába szenvedek bios ba rendessen bevanállitva)
Win7et ellehet indítani rajta viszont üdvözlöképnéllefagy . és csökkentet módba is ez a helyzet !
itt egy kép arrol hogy pl mit ír ha csak (2)CD/ROM és a (1)RemovableDevicet hagyom Bootolásnál
http://kepfeltoltes.hu/130917/IMG_20130917_175112_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Noss valami ötlet hogy hogyan tudnám esetleg megmenteni ?
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest