Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Teaway: Kicsik és nagyok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
Ott a pont.
Egy tanár általában nem utál meg diákot csak, mert nem megy olyan jól a tantárgy. Ehhez még kell egyfajta viselkedésmód és hozzáállás a diáktól is. Nyilvánvaló, hogy lehet úgyis kettes valaki, hogy az egész számára idegen (jó matekos - gyenge irodalmár vagy fordítva) meg lehet úgyis, hogy mindemellett még jól látható nemtörődömség is sugárzik a diákból.
Ebben az esetben a tanár is elveszti motiváltságát és a jegyekre hagyatkozik. Ha nem megy szép szóval, akkor majd megy azért mert bukásra áll.
Van ellenpélda is, sosem felejtem el egyik középiskolai nyelvtanárunkat: kedves, nyugdíj előtt
álló tanárnő. Kötél idegek, kimeríthetetlen türelem, soha senkihez egy rossz szó. Nem megy, majd megy legközelebb. Előbb utóbb mindenkiből kihozta legalább a hármast. És nem azért mert felfelé kerekített... -
EQMontoya
veterán
Nézd, soha nem tanultam jól (4.2-4.3) körüli átlag gimiben, mondjuk az országos versenyeredmények megvoltak matekból. És akkor miért kell baszogatni? Mert hogy mit képzelek én, hogy nekem nem kék tornanadrágom van, hanem fekete. Közöltem is a tesitanáral, hogy ha ennyire zavarja, fesse át. Meg utána (burkoltan) lecsőlázásúztam 4 tesitanárt. (azért 4et, mert annyian voltak a tesitanáriban éppen) Nem buktattak meg érte, meg ilyenek, csak példaként érzékeltettem, hogy a rossz viszony kialakitása nem függ pl a tanulmányi eredményektől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Jövedelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Macbook Air 13" M1 - 2020, 8/256GB, 6 ciklus, 100% - garancia (75)
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Victus 16-s0276ng 16" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 32GB DDR5 512GB NVMe gar
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest