Hirdetés
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
marcee
addikt
Korábban én sem hallottam memória elhasználódásról, de egy cimbim gépében nemrég találkoztam vele. 3 és fél éve a DDR hajnalán vettünk neki egy király gépet 2x256MB DDR 266-os noname memóriával. 2.5 év után kezdett fagyni, memtest, az egyik modul hibázott, kuka. Használta tovább a megmaradttal, múlt héten az is megfeküdt. Másik modulllal kitünően megy a gépe, ill. az ő moduljai az én gépemben is hibásak. Meglepődtem kicsit.
Azt felejtettem el írni az előbb, hogy az én lapomat megjavították, kicserélték szevízben a kondikat 4000ft-ért. Sajnos nem jut eszembe a cég neve, vissza kéne keresni az akkori hozzászólásaimat.
Szerk: [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=9028&start=[/L]
Hehe, még témát is nyitottam neki: [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=10523&arc=f[/L]
[Szerkesztve] -
marcee
addikt
Nekem is volt egy ilyen lapom (sőt ilyen procival). Az enyémnél előjött az Abit betegség: meghaltak a kondik. Nézd meg, nem púposok vagy folynak-e! Ez a hiba tipikusan újraindulásokkal, stabilitásproblémákkal jelenkezik. Futtas memtest-et is, hátha csak memóriahiba, akár érinkezés!
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Nyomtató topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kompakt vízhűtés
- PlayStation 5
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Warships
- További aktív témák...
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest