- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
-
makett 46
csendes tag
-
vjozsef
senior tag
-
vjozsef
senior tag
-
vjozsef
senior tag
-
vjozsef
senior tag
-
vjozsef
senior tag
-
Tidus
addikt
-
Moddingboy
Modder
-
easy...rider
őstag
-
Zohan
senior tag
-
Zohan
senior tag
-
PeetR
aktív tag
-
Zohan
senior tag
-
Zohan
senior tag
-
sestertius
őstag
-
Moddingboy
Modder
-
Moddingboy
Modder
-
Zohan
senior tag
-
SG3rg0
őstag
-
[CM]Crusher
senior tag
-
[CM]Crusher
senior tag
-
[CM]Crusher
senior tag
-
[CM]Crusher
senior tag
-
Vasinger!
nagyúr
Természetesen ez már az 590, csak már azóta kicsit át lettek rendezve a dolgok.
oviktor: Az S1-ről csak jót tudok mondani. Passzívba nekem elvitte a karit IDLE/LOAD 35/50 fokban. Így, egy NF-P12-vel rajta 700 RPM IDLE 1100 RPM LOAD: 28-30/42 fokos.
Halknak nekem bőven halk, a CPU hűtőt, ha feljebb tekerem úgy is elnyomja.
De így én utólag már nem sajnálnám azt az 1k-t ramsünikre, jobb a biztonság, csak már lusta vagyok leszedni róla.

-
[CM]Crusher
senior tag
-
MikaVejneGI
aktív tag
-
gYaLo
őstag
-
gYaLo
őstag
-
MikaVejneGI
aktív tag
-
h.adam.92
őstag
-
gYaLo
őstag
-
Vasinger!
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
-
smiti
veterán
-
zsák
tag
A réz lap csak azért van, mert egyes kártyákon nem lehet ráfeszíteni a csavarokkal, mert véges a menete, ezért meg lehet toldani a magasságát, és máris feszülhet a hűtő.
Semmit nem számít a rézlap, nem lesz se melegebb, se hűvösebb.2 dolgot tehetsz:
Egy jobb hővezető pasztával rakod fel.
Vagy lecseréled rajta a ventilátorokat, mert hiába volt S1-ed, azon 2x erősebb légszállítású venti volt, mint ez a slim venti. -
gYaLo
őstag
-
gYaLo
őstag
-
gYaLo
őstag
-
Tidus
addikt
-
Tidus
addikt
-
h.adam.92
őstag
-
[CM]Crusher
senior tag
-
sz.j
nagyúr
Ha nincs raktáron akkor is relative gyorsan meg van, nálam, az ünnepek miatt, kb. egy hét volt az átfutás.
Nem tudom, hogy milyen beszámolóra gondoltál, de ha az S-FLEX 1900rpm ventik milyenségére gondoltál, akkor nem árt tudnod, hogy kb. több mint fél éve van már ilyen ventim is és nem véletlenül vettem újabbakat.
Super jók az S-FLEX 1900rpm-rs ventik (is), akár leszabályozva (pl. netezés), akár anélkül (pl. tuning). Nem véletlenül keresgéltem őket hónapokon át!
-
Henk
veterán
-
Henk
veterán
-
Tidus
addikt
-
Vigneau
félisten
-
Moretimer
aktív tag
-
bzs73
őstag
Alaplap hőmérsékleteket befolyásolja a hűtő?Már hogy jobb lett mert gondolom fúj azért a lapra is valamennyi levegőt.Extrém tuning alatt mit értessz?1.35v még nem extrém nem?mert én max annyit adok esetleg a procinak de ált 1.2v alatt vagyok.Igazábol jó a mostani TR HR01 plus hűtőm is de a zipang hűtené a lapot is meg tetszik is.
-
Tidus
addikt
Ismerem látványos a teszt, de én is mutattam már ezen topic indítójának!
Henk: Azon szerintem el tudnánk vitázni hogy milyen formában nem jó feltenni a hűtést, nálam is van olyan helyzet ahol a VGA sem férne el ha úgy tenném fel az Orochit, de szerintem minden alaplapnál lehet találni legalább egy kompromisszumos megoldást!
-
Tidus
addikt
-
Cholard
tag
-
[CM]Crusher
senior tag
-
Henk
veterán
-
[CM]Crusher
senior tag
A nagyobb hűtőkhöz kapsz hátlapi merevítőt és máris nem lesz kifli, illetve az alaplap becsavarozásakor úgy is eltűnik az az esetleges pár mm-es görbeség. Szóval nem kell aggódni
Nekem mindig is nagy hűtőm volt/van és lesz. Mint most az Orochi és sosem volt gond velük.Vagy Retention kit és máris van hátlapi merevítőd.

-
Henk
veterán
-
turorudi
aktív tag
-
[CM]Crusher
senior tag
-
smiti
veterán
-
[CM]Crusher
senior tag
-
mc-4
aktív tag
-
fluxion
őstag
-
[CM]Crusher
senior tag
-
[CM]Crusher
senior tag
-
[CM]Crusher
senior tag
-
[CM]Crusher
senior tag
-
[CM]Crusher
senior tag
Ha rendesen a tápegységre kötöd direktbe és a saját potméterével vezérled akkor nem változik, mert külön áramkörön van a motor rész és a led rész, ha viszont vezérlőre kötöd és azzal is vezérled akkor nyílván a bemeneti feszültség csökkeni fog ami az egész ventire és ledre vonatkozik és akkor éthető, ha csökken a fényereje.
-
rup1u5
nagyúr
-
jerry311
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
-
[CM]Crusher
senior tag
-
[CM]Crusher
senior tag
-
rup1u5
nagyúr
-
Zordkaszás
senior tag
Höhö. Nem is kell venti az infinityre csak egy jól szellőző ház. Legalábbis télen.

Augusztus végén lekötöttem a proci ventijét (12 cm Zalman? vagy valami ilyesmi).
Azóta sem szólt, hogy melege lenne. Igaz a táp ventije pont felette van, a házé meg mögötte.
Ja, és laptól meg ventitől függően akár meg sem mozdulnak X hőmérséklet alatt...
-
Gorneck
legenda
-
Csapi007
veterán
-
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
-
[CM]Crusher
senior tag
-
[CM]Crusher
senior tag
-
[CM]Crusher
senior tag
-
[CM]Crusher
senior tag
A jól hűtő (Magas fordulatszámú) venti ami egyben halk is az nem igazán passzol, persze mindenkinek más a halk és hangos venti fogalma. Leszabályozva a venti szép csendes és külön áramkörös ledjei miatt nem csökken a led fényereje vezérléskor. Maximális fordulatszámon viszont hangoska, de akkor elég jól is hűt

-
Ősember
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - számlával. Frissítve: 04.25
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyon jó áron jutottál hozzá!

), de szerintem nem is zavaró, meg jól is néz ki