Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
Sziasztok!
A héten ismét Scythe tulaj lettem, egy Ashura Shadow-al frissült a rendszerem.
10 perc Prime 95 futása után az alábbi hőfokaim voltak:
Egyedül a venti hangerejével nem vagyok elégedett, nekem elég hangosnak tűnik még ~ 1000RPM-re leszabályozva is, ha belendül akkor azt inkább hagyjuk is.
Még gondolkodom a venti cseréjén, de még megpróbálom finomhangolni.
-
smiti
veterán
-
smiti
veterán
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Szemezgetek egy Scythe Kaze Server-el. Az lenne a kérdésem, hogy a rajta lévő kikapcsoló gomb az egész panelt kikapcsolja vagy pedig csak a kijelzőt?
-
smiti
veterán
válasz
Merlinclub
üzenetére
Ha már kívánságlista akkor szerintem a Scythe Kama Bay 5.25" System Cooler-re lenne kereslet.
Többször találkoztam már olyannal aki keresne, venne ilyet. Pl. én is.

-
smiti
veterán
Ebből is látszik barátom, hogy a visszaolvasás erősen a gyenge pontod. Az hogy most hirtelen beestél ide és így előadod magad az csak téged minősít.
Ha olvasnál visszafele akkor látnád, hogy [CM]Crusher fórumtárs tájékoztat minket az újdonságokról, a készlethiányok megszűnéséről. Ő az akihez bármikor lehetett és lehet is fordulni nem csak itt hanem akár privátban is ha bármi problémám ( problémánk ) volt és nem csak a Scythe termékekkel kapcsolatban.
Ha meg nem tetszenek a meg és bejegyzései akkor nem kell ezt a topikot olvasgatni ill. máshol kell hsz.-t gyűjteni.
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Ismét Scythe tulajdonos lettem, a legújabb szerzeményem egy Ninja 3.
Tegnap gyorsan bepattintottam a helyére, de szerintem a pasztázás az nem a legjobbra sikerült, mivel nem volt túl sok időm ezért úgy raktam be a hűtőt, hogy az alaplap benne volt a házban.
A lakásban 27 fok van és Prime 95 alatt 47 fokra melegedett a proci, X4 B60 3.6GHz.
Ez milyennek számít ? Mert ha jó akkor nem piszkálom, nekem csak az idle hőmérséklet nem tetszik, az olyan 38 - 40 fok között alakul.
És egy két kezdetleges kép: [link]
-
smiti
veterán
válasz
sestertius
üzenetére
Ráadásul nem is én találtam, hanem feladtam egy hirdetést és úgy ajánlották fel.
Egyébként simán berugatok bárkit ebből az összegből, még a masszív alkeszeket is
-
smiti
veterán
Nekem is megérkezett ma a Scythe Kaze Q 3.5"-em, Nagyon kis korrekt szerkezet, nem beszélve arról, hogy 2.5k-ért sikerült hozzájutnom.

-
smiti
veterán
válasz
Moddingboy
üzenetére
Akkor egy kicsit előrébb vagyok az ügyben.
Scythe Kaze Master
Scythe Kaze Master Ace
Scythe Kaze Master Pro 3,5"
Scythe Kaze ServerEzek vannak jelenleg Raktáron egy websopnál, ezek közül ma holnap úton lesz hozzám egy Scythe Kaze Master Pro 3,5"
Ha valakit érdekel keressen privátban és megadom az elérhetőséget.
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Meg tudja esetleg mondani valaki, hogy honnan lehetne Scythe - Kaze Q 3.5" -t szerezni.
Már 3 helyről rendeltem meg de mindenhonnan azt jelezték vissza hogy nem beszerezhető!

-
smiti
veterán
válasz
[CM]Crusher
üzenetére
Köszönöm szépen
Akkor májusban járt le a garija. 
-
smiti
veterán
Sziasztok Topiklakók !
Crusher - Tőled szeretném kérdezni, hogy az általatok forgalmazott Scythe hűtőkre mennyi garancia van ? Nem azért mert bármi baja lenne, csak ha eladásra kerülne a sor nem tudom számítana-e valamit.
-
smiti
veterán
válasz
[CM]Crusher
üzenetére
Ne értsd félre, én nem hűtőt keresek a vga-ra hanem nekem van egy Musashi-m amit eladásra kínálok és érdeklődnek hogy erre vagy arra a kártyára jó-e, de mivel sehol nem találok információt róla így sajnos válaszolni sem tudok

-
smiti
veterán
válasz
[CM]Crusher
üzenetére
Szia Crusher! Hol lehetne megnézni, hogy a Musashi hűtő milyen újabb vga-kal kompatibilis? Konkrétan most a GT240 érdekelne hogy rámenne-e. Üdv.:smiti

-
smiti
veterán
Sziasztok!
Valaki próbálta már felrakni a Musashi-t egy GTX275-re? Vagy hallottatok róla esetleg, hogy jó lenne rá?
-
smiti
veterán
válasz
[CM]Crusher
üzenetére
Szia Crusher !
Szeretnék érdeklődni, hogy van-e most nálatok készleten a Scythe Kaze Q, Fekete előlapi panel, és ha van mennyibe kerül ? Illetve azt szeretném kérdezni, hogy 2 darab milyen úton tudna eljutni hozzám belőlle és mennyibe kerülne ez nekem ?
üdv.: smiti

-
smiti
veterán
válasz
MikaVejneGI
üzenetére
Mivel nincs kitöltve az adatlapod, így nem tudom megmondani neked ez a páros van e? Meg nem mindegyik vga-ra szerelve lesz a teljes hossz 28 cm, illetve nem raktál képet sem

-
smiti
veterán
Én nem mondom hogy jobb, inkább olvasd át ezeket a postokat

-
smiti
veterán
Volt egy kis időm és sikerült visszaolvasnom itt és a vga topikjában is. A többiek beszámolóját olvasva nem is rossz az eredményem.
Holnap ha lesz egy kis időm, lehet hogy rábarkácsolom a 120-as Noctua ventimet és majd megnézem úgy mit mutat.

Ha az se válna be még 2 darab Scythe Kaze Jyu 10cm Case Fan (Silent), 1500rpm-es ventivel próbát tennék.
-
-
smiti
veterán
válasz
[CM]Crusher
üzenetére
Megjött ma a Musashi-m! Szépen fel is raktam a 4850-re, nem is volt vele gond. A kérdésem az lenne, hogy ami a csomagban volt rézlapocska az feltétlenül kell e bele.
Én még most enélkül raktam össze, a stabilitásával nincs semmi gond.
Az egyetlen problémám csak annyi, hogy az előző hűtőnél ami egy S1 volt egy dekával nem tűnik jobbnak sajnos.Lehet hogy mégis kellene az a rézlap bele?
AC S1 + Noctua 120mm-el:
Musashi :
-
smiti
veterán
Úgy néz ki ismét bővül egyel a Scythe gyűjteményem egy Musashi személyében. Nézegettem a képeket róla és az lenne a kérdésem, hogy a rajta lévő két ventit csak a saját potijaival lehet szabályozni, vagy előlapi panelra is simán rá lehet kötni ?
-
smiti
veterán
válasz
[CM]Crusher
üzenetére
Akkor még nem vettem észre rajta semmit , és nem sokkal később el is adtam. De azóta nem reklamált aki megvette

-
smiti
veterán
Igaz nekem "csak" Zipangom van, de ez alatt a proci+hűtő kombó alatt ez a harmadik lapom de eddig mindíg 38-39 fokosak a magok .Az a legérdekesebb, hogy télen is ennyi meg nyáron is

-
smiti
veterán
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a Scythe Zipang hűtőnek a hőcső végeinek merre kell állnia, hogy a legjobban ellássa feladatát ? Eddig már többféle képpen láttam, ezen a képen jó-e, vagy fordítva, vagy esetleg a hőcsövek végei felfele álljanak? így?
-
smiti
veterán
Ilyen hűtőm van és én nagyon szeretem
Gyakorlatilag teljesen hangtalanul teszi a dolgát de extrém tuninghoz már nem igazán jó sajnos. Én most alapon hajtom az E8500-t így viszont nagyon jónak tűnik ez a 36 fokos hőmérséklet 
Egyébként így néz ki a gépemben
-
smiti
veterán
válasz
hibavissza
üzenetére
Ezt át kellene olvasni !

-
smiti
veterán
Nem hiszem, hogy ettől tartanod kellene, Ezt nézd meg

-
smiti
veterán
Van nekik, ezen az oldalon görgess lentebb

-
smiti
veterán
Minden Kedves Scythe tulajdonosnak és az összes Fórumtársnak Boldog Új Évet Kívánok!

-
smiti
veterán
-
smiti
veterán
válasz
[CM]Crusher
üzenetére
Zipang hűtőre milyen 14-es ventit ajánlanál ami közel ilyen halk, de nagyobb légszállítása van ?
-
smiti
veterán
válasz
[CM]Crusher
üzenetére
Szia!
A 140 mm-es ledes ventik kikoptak a forgalomból? Mert csak nem látom már őket a kínálatban
Kellene valami szép a Zipangomra 
-
smiti
veterán
válasz
[CM]Crusher
üzenetére
Nem is tudom
Úgy is gondolkodom a retention kit beszerzésén és akkor már jöhet a 120 mm-es venti felfogató is 
-
smiti
veterán
válasz
[CM]Crusher
üzenetére
Hello!
Megjött ma a hűtőm
Az első tapasztalatok azt mutatják, hogy ismét nagyot alakított a Schyte!
A talp polirozása I. osztályú, a venti szinte hallhatatlan , a gyári intel felfogatással megint meggyűlt a bajom, ki kellett az alaplapot szerelnem, hogy a hűtő teljesen a helyére kerüljön, de ez az egyetlen negatívum amit el tudok róla mondani!
Most kb. egy órája fut a Prime95 és a proci hőmérséklete nem ment 50 fok felé ( a gyári hűtővel ilyenkor már közel 70 fokos volt ) -
smiti
veterán
Sziasztok!
A héten visszatérek a klub-ba egy Zipang tulajdonosaként
A legnagyobb tévedésem az volt amikor eladtam az Infinity-m 
-
smiti
veterán
Esetleg itt: http://www.computermode.hu

-
smiti
veterán
válasz
[CM]Crusher
üzenetére
Áááá vágom a borsót, köszi
Be kell szereznem egy ilyet
Egyébként sok külünbség van a Zipang és az Andy Samurai Master teljasítménye között? -
smiti
veterán
válasz
[CM]Crusher
üzenetére
Azt akartam megnézni, hogy a Scythe Zipang hűtőn mekkora venti van, de most már működik az oldal és látom 140mm-es
Erre rámegy normálisan egy 120-as Kaze White LED 
-
smiti
veterán
válasz
[CM]Crusher
üzenetére
http://www.computermode.hu/ cím, melyet meg akart nyitni, jelenleg nem elérhető- nem tudod mi a baj vele?

-
smiti
veterán
erről lehet már tudni hogy mikor jön és kb mennyi lesz az ára

-
smiti
veterán
válasz
[CM]Crusher
üzenetére
Igen, sajnos moszály voltam mert az alaplapomon kevés a venti csati és szeretem ha szellőzika ház és pluszba még nem is hangoskodik

-
smiti
veterán
válasz
[CM]Crusher
üzenetére
Köszi a gyors választ, akkor jó a venti. csak azért kérdeztem mert ezt olvastam :
Állandó fényerejű fehér LED-es megvilágítás
A beépített LED fényereje végig azonos marad a fordulatszámtól függetlenül.
-
smiti
veterán
válasz
[CM]Crusher
üzenetére
Hello!
Normális dolog, hogy a 120 mm-es Scythe Kaze White LED ventimnek a fordulatszám csökkentésével csökken a fényereje?

-
smiti
veterán
-
smiti
veterán
válasz
[CM]Crusher
üzenetére
Abban tudsz nekem segíteni, hogyha megyek fel februárban Pestre és kellene egy jó pár dolog( venti, neon, kábel, spirál)akkor mikor megyek legyen minden? Mert nem akarnék potyára menni

-
smiti
veterán
válasz
[CM]Crusher
üzenetére
Már egy ideje egy Infinity boldog tulajdonosa vagyok Scythe Kaze White LED ventivel felszerelve és februárban majd még beszerzésre kerül 3 db 92mm-es ilyen venti is

-
-
smiti
veterán
Sziasztok!
A mai napon végre beszerelhettem az én kicsi Scythe Infinity-m
Egyenlőre valami olcsó noname pasztával raktam össze, de a képek magukért beszélnek
gyári hűtővel,minden alapon
2800 MHz orthos 9 priority
azt hiszem én az elégedett tulajdonosok táborát szaporítom
-
smiti
veterán
válasz
[CM]Crusher
üzenetére
(#826) [CM]Crusher válasza smiti (#824) üzenetére 2007-10-13 21:24:07
[CM]Crusher
(újonc)Én személy szerint Arctic Silver 5-öt szoktam használni.

-
smiti
veterán
válasz
[CM]Crusher
üzenetére
Ezt jól látom hogy thermaltake termék

-
smiti
veterán
Egy dolgot még elfelejtettem kérdezni, milyen pasztát érdemes használni?
Mert van nekem itthon valami egyszerű, olcsó fajta de nem igazán vagyok vele megelégedve
-
smiti
veterán
mindenképpen az lenne a fő szempont hogy halk is legyen, meg lehetőleg nagyon jól hűtsön meg még ha lehet akkor világítson is
erről van e valakinek tapasztalata? Scythe Kamakaze 120mm /Kék LED -
smiti
veterán
Sziasztok!
Ma beléptem én is ebbe a klubba, ugyanis boldog tulajdonosa lettem egy Scythe Infinity-nek
Az lenne a kérdésem, hogy milyen ventilátort érdemes rárakni, mert nem kaptam vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Heatpipe / hőcső házilag
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Tanuljunk angolul!
- Apple iPhone 17 - alap
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Corsair Obsidian 250D Mini-ITX ház + Chieftec 500W CTG-500-80P tápegység
- Thermaltake Toughpower Rrand RGB 1050w Platinum Moduláris Tápegység
- LIAN LI PC-O11 PC-O11AIR - ATX Mid Tower
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- Thermaltake Overseer RX GAMER ház
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Akkor májusban járt le a garija. 

Csak még nem tudom, hogy a proci vagy a lap a felelős érte
Kellene valami szép a Zipangomra
Erre rámegy normálisan egy 120-as Kaze White LED