Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
A topic olvasása után vettem egy WD 2500KS vinyót rendszer vinyónak.
A következő lenne a problémám vele: nem stabil az egész rendszerem. Nem tudom elmagyarázni mi a problémám mert sokrétű. Egészen attől a jelenségtől kezdve, hogy egyszer csak nem dolgozik folyamatosan a vinyóról az op. rendszer hanem csak olyan fél mp-ként olvas és azt is rettentő lassan. Majd RESET és onnantól ''Lemezírási hiba'' miatt leáll az op. rendszer betöltése. Következő akció: Kékhalál után soha többet nem volt hajlandó betöltődni az XP csak a PQ Image-el visszaállított rendszerem. Volt olyan is, hogy a PQ Image visszaállítása közben csontra fagyott a gép.
Szóval nem tudom mi lehet a gáz de a vinyóhoz köze van mert ugye eddig egy 160GB-os PATA Samuval nem volt gondja. Gondoltam, hogy az alaplapomnak (EPOX 9NPA Ultra[link]) nem felel meg a MS SATA drivere így feltettem az NVidia IDE driverét. Utánaolvastam, hogy megjelenik a Hardver biztonságos eltávolítása ikon és nem is zavar de sokan azt tanácsolták, hogy nem kell felrakni az NVidia drivert. Lehetséges, hogy az én alaplapom csak így hajlandó stabilan menni a SATA II vinyóval?
Köszönöm a segítséget mindenkinek. -
kano
nagyúr
Érdekes, hogy a vadi új WD 2500KS-em tegnap nagyon furcsákat csinált. Egy 100%-os proci foglaltság utáni reset nem tetszett neki, ugyanis ''Lemezolvasási hiba'' jelszóval nem volt hajlandó elindulni az oprendszer róla. Nagy nehezen sikerült újra életet lehelnem bele de miért csinálta ezt? Lehet, hogy a WinXP csinálta és pont rossz helyen sérült a FAT tábla mikor munka közben reseteltem? Átnéztem a Western Digital Data LifeGuard Diagnostics progival és semmi baja szerinte(nincs BAD sector).
Nem fogok neki örülni, ha ezt gyakran csinálja. Ja és a szenvedések közben volt egy olyan akciója, hogy fel sem ismerte a BIOS.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Új Class 10-es 32GB-os memóriakártya adapterrel
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os HDD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest