Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz
mogyorofa #4382 üzenetére
Nincs mit, de amúgy most hogy jobban átnéztem a riportod, neked van vagy 7 drive ezen a konfigon.. 2 db optikai, 2 usb-s kütyü és az említett 3 db hdd...
A pendrive nem érdekes, de ha jól látom, figyel ott egy 1 terrás motyó is.. Az külső cucc vagy az is fő tápról megy??? Mert ha ezt mondjuk mind egyszerre bekapcsolod szegény konfigban és szívják a naftát egy 400-as (nemtudommilyentipus) tápon, hát nem tudom....szerintem necces... ha mellé még húzod a procid meg a vga-d is... ajjajj Minek kell menjen benne 2 dvd? Ha nem muszáj az egyiket én kitenném fiókba.. Bár én a fő dvd-m is kihúzom mert havi sőt pardon inkább 3 havi jó ha egyszer használom...Szal a tápod lesz a preferensen kritikus mégiscsak úgy vélem, a típusa, sőt így már a teljesítménye is kérdéses mégiscsak...
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz
mogyorofa #4376 üzenetére
Elvileg elég kell legyen a tápod ha nem valami nagyon noname vagy nagyon gyenge típus. Ezért kérdeztem a típusát. Na mindegy én azt csinálnám, hogy egyfelől tesztelném a vinyót egy másik konfigban, mint már említettem, de ha erre nincs mód, legalább egy teszt tápegységet szereznék kölcsön, valami jobbfélét és azzal is hajtanám kicsit a konfigod. Ha erre sincs mód, akkor viszont azt csinálnám, hogy a 3 vinyóból 2-őt kiiktatnék és külön külön mindegyik vinyóval tesztelgetnék, úgy hogy egyedül vannak, aztán hogy viselkednek kettesben, ha kell erre teszt oprendszert akár egy pendrive-re is tehetsz vagy bootcd stb, ha olyan felállás van, hogy ez jelentkezik problémának. Ha minden esetben ha 3 hdd megy egyszerre a hiba megvan, de ha 2 vinyóval mindig stabil, akkor az sanszos hogy táp mégiscsak, ha a gyanus vinyó kettesben egy másikkal (3 kiiktatva) továbbra is csinálja a szarakodást, akkor lehet alaplap hiba... stb stb szóval ezt így otthon csak így kisakkozgatni tudod...szerintem
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz
mogyorofa #4371 üzenetére
Hát én nem tudom milyen alaplapod van és hogy volt-e uppolva a biosa, de szerintem különösebb rizikó nincs benne, tönkre nem teheti menthetlenül legfeljebb ha lehal vagy mégtöbb anomáliát produkál az új bios-al akkor a régi mentettet vissza kell rakni kis buharával. De én életemben párszáz bios-t leupoltam, soha egyszer nem volt még probléma, sőt többnyire orvosolt adott hibákat. Kicsit persze az ember mindig parázik ilyen bios meg firmware uppolásnál lelkemélyén, de ez kb olyan mint a lámpaláz, öreg színészek is érzik néha a szinpadon..
AHCI mód egy viszonylag újféle sata disz-kezelési cucc
Ha a lap is meg a vinyó is támogatja, érdemesebb bekapcsolni Vistátol felfelé azondják az okosok, XP nem támogatja vagy csak nehézkesen és ha rá is erőszakolod nem lesz jobb a rendszer semmivel úgy tudom.
Olvasgathatsz neten sokat róla pl:
http://www.komel.hu/assistance/sata-ahci.php
http://lacy.hu/windows_vista/ahci_mod_sata_lemezen
http://logout.hu/bejegyzes/frenk1988/adatatvitel_ide_vs_ahci/hsz_1-50.htmlJah, sztem tegyél be persze riportot ide és a nagy szakik is látják akkor...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Thunderbird
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Call of Duty: Black Ops 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest