Hirdetés
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Docci
senior tag
Nos az én tapasztalataim szerint nforce4-es alaplapnál, ahol van nv firewall (pl nforce4 ultra), és crc hibák keletkeznek letöltés után, akkor azt szerintem biztos, hogy a tűzfal okozza. -->Gabás is erre világított rá! (Szerintem le kell szedni az egész nforce4 driver-t és ujra feltenni. Továbbá ajánlom, hogy az IDE és firewall driver-t ne tegyétek fel.)
Az ujraindulásokat pedig valaoszínüleg a memoria okozza, de jo lenne tudni a tápról is pár információt. Memteszt futtatása 1-1 modullal a gépben.
Ha valakinek ellenkező információja lenne a leírtakkal szemben, akkor kérem ossza meg a tapasztalatát ez ügyben.
Catskull: A memoriát teszteld le előbb..., ettől föggetlenül fontos az is, hogy a bios-ban mi van beállítva. (lehet valami bios beállítás okozza ezt a hibát-nézd át a bios ezen részét)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest