- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Docci
senior tag
válasz
breezer55 #711 üzenetére
1. kölcsönkérsz 1 floppy meghajtót....
2. a win xp cd-be integrálod (beleteszed) a driver-t (nlite)
3. A legkönnyebb és leggyorsabb megoldás pedig az, hogy olyan csatira dugod a vinyot ami natívan támogatja a sata meghajtókat. (ebből neked 4 db van, ha jó az adatlapod) Tehát ha van üresen 1 akkor oda kell dugni és máris megy, ha engedélyezve van a biosban... -
Docci
senior tag
Nos az én tapasztalataim szerint nforce4-es alaplapnál, ahol van nv firewall (pl nforce4 ultra), és crc hibák keletkeznek letöltés után, akkor azt szerintem biztos, hogy a tűzfal okozza. -->Gabás is erre világított rá! (Szerintem le kell szedni az egész nforce4 driver-t és ujra feltenni. Továbbá ajánlom, hogy az IDE és firewall driver-t ne tegyétek fel.)
Az ujraindulásokat pedig valaoszínüleg a memoria okozza, de jo lenne tudni a tápról is pár információt. Memteszt futtatása 1-1 modullal a gépben.
Ha valakinek ellenkező információja lenne a leírtakkal szemben, akkor kérem ossza meg a tapasztalatát ez ügyben.
Catskull: A memoriát teszteld le előbb..., ettől föggetlenül fontos az is, hogy a bios-ban mi van beállítva. (lehet valami bios beállítás okozza ezt a hibát-nézd át a bios ezen részét) -
Docci
senior tag
nLite egy nagyon hasznos program. A drivereket és a javítások(SP1-2) pár kattintás alatt a win xp-be integrálja és a telepítés után-vagy az alatt- már nem kell szöszmötölni velük. Szerintem mindeki átélte már, hogy friss win xp re akár több óra is feltenni a sok javítást. (lehet hogy sokat mondtam, de tuti nem 10 perc)
Kőbalta: Asztali gépeknél már szinte minden déli híd natívan támogatja a sata hdd-ket. Viszont notebookoknál még más a helyzet. Egyébként ez a legjobb megoldás erre problémára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- DJI topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest