Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kisvonat

csendes tag

válasz Sandras #4413 üzenetére

Vegyél elő egy fázisceruzát, és érintsd hátul a fémvázhoz (ne a festékhez!)
    Ha világít, földelési probléma van, ez -rosszabb esetben - hazavághat alaplapot, vinyót.
    Nekem is sokba került ez a probléma.
    2. Nézd meg a földelést a fázisceruzával. Ha világít, akkor valahol szakadt, de kóboráram van.
    Én kénytelen voltam egy külön kábelen földelést vinni a szobai konnektorhoz, azóta semmi gondom.

• Lapajbacsi

aktív tag

válasz Sandras #4413 üzenetére

Hát ha mindez ugyanabban a helyen, helységben történt. Akkor azt mondanám, van valami erőtér ott. Mondjuk pl a falban megy valami kábel, ami körül van egy nagy induktív mező esetleg a szomszéd helységben a fal túloldalán valami nagyteljesítményű gép ami erős elektromágneses felhőt produkál. Vagy nagyteljesítményű mobilkommunikációs eszközt tartasz mindig a gép közelében, ami nagy erőteret produkál, illetve utóbbi hibás működés miatt produkál nagy elektromágneses zavart. Ezek tippek. A hőmérsékleteket sem árt nézni, bár 3 különböző konfigurációról írtál, az aligha lehet, hogy mindháromnál beporosodtak a hűtőbordák és túlmelegedtek, bár nem is kizárt, ha pl extrém por van valami miatt. Továbbá a vírusvédelemre nem tudom milyen hangsúlyt fektetsz.
    Tehát összefoglalva három megfontolást javaslok.
    - Tájékozódni van-e, lehet-e a közelben valamilyen szokatlan elektromágneses erőtér.
    - Megnézni a por viszonyokat és a hűtőbordák állapotát ill azokat karbantartani.
    - Megnézni a vírusvédő szoftver(ek) állapotáról, ha ott van hiányosság, akkor azt rendezni.

Új hozzászólás Aktív témák