Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb.bocs
őstag
válasz
Lapajbacsi #4384 üzenetére
huhh. jó bő választ kaptam. a 160as vinyót visszavittem 53 fokkal... a gépem rendben va nrartva, kifújom tisztogatom a ventinél is, tehát a por nem lehet gond.
2 vinyó azért van mert a dvd iró elromlott helyette caddyt tettem be, abba meg jó 1 vinyó mint tároló. 1 kis vinyó meg rendszernek. gondoltam énérdekes ,más vinyót is betettem azzal nem ezt produkálja valahogy.
most az 500ason van már a rendszer meg minden. hagytam egész este menni hogy hány fokon pörög.a hd sentinel azt irja 34 fokon pörög a vinyó. az már baráti.
érdekes amúgy hogy ha több progit rakok fel, most csak a rendszer van fent 1 torrent meg net. akkor jobban is pörög. pl a smart securitys nod32 töl a 6 ostól. de lehet én képzelem beolvasgattam, elvileg aztmondják 60 fokig normális vinyónál a hőmérséklet. 50 fok fölött már hűtés kéne neki. abból indultam ki ,mintha nem ennyin pörgött volna eddig, és havermnak aktív használat melett 35fok. mondjuk neki nem acer van hanem asus.
arra is gondoltam hogy mivan ha eddig a videókártya hűtötte +ba a gépet? mert hát amikor pl tv zek azt a videókártya eszi, és akkor hűti+ ba. lehet ettöl van a hőfokváltozás.
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz
Lapajbacsi #4384 üzenetére
kieg: már ha a caddy-d belső...
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest