- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
én szeretem, akkor qsssss-ban van a gép teljesen, és nem kopik fölöslegesen a venti
és idle/load állapot közt minimális a hőmérséklet különbség
most 1000 rpm-mel a max vga hőmérséklet 30 fok ( : így terhelve nagyobb a difi mintha zero rpm-es hőmérsékletekről indulna
házikóból ez már valszeg' egyáltalán nem hallatszódna ki -
Chaser
legenda
szó szerint valamit, 1820 körül lesz a valós boost
adrenalin hitvány, nem is használom
vagy vam tuning, vagy gpu, vagy uv, vagy venti manual, de együtt semmi
majd ha elérhető lesz mod bios 5600-ra akkor lesz érdemes vele foglalkozni - aki akar - , nyakon vágja kis tuninggal a ref 5700-eket majd -
-
rivatunerstatisticsserver fel van telepitve ami a msi abval jár? A ab verzioja jo, azt hiányolja!
-
-
-
-
max órajel és terhelés nem elég? másképp terhelnek a játékok? Nem tudom, kérdezem.
svensson
Szóval amit akartam mondani csak megbolondult a hszem,
hogy faszán lehet a gpu-zvel lementett biost átírni, és morepowertoolal szerkeszteni, majd érvényesiteni a beállitást windows alatt, bios írás nélkül. A gyári hőmérséklet érték 81 fokos. ezt átírva alacsonyabban tartja a kártya a gput. -
-
Chaser
legenda
piros-fekete szolidan, nekem csak ennyi kell(ene), kezdetektől ez tetszett a legjobban
érdekes ventiből, ramból, pc házból, anyámkinnyából' gyártanak minden színben, de hogy lapból több verzió legyen az nincs
tizensok' éve teljesen fekete ház kvázi nem volt, most egy értelmesebbet már tíz ezer ft fölött kicsivel az emberhez vágják, rgb őrület ezerrel - én még a neonos korszakban kinőttem belőle ( : -, hűtőbordák is minden színben, de lapból talán az msi-nek van és csak a mortarra két verziója, a fekete alap és a fehér titanium
gaming plus miatt mérges vagyok, alzánál nagyon sokáig 25e ft volt, többi boltban 29-30e, de úgy voltam vele ráér, abból biztos nem lesz hiány, nem a lóP@szt nem :d ott még sikerült a pciex16-ot is a második helyre tenniük -
Chaser
legenda
talán ilyen biostarom is volt később, de nem esküdnék meg, lehet csak tervben volt, itt az pciex16-nak adnék pirosat, alatta levőknek feketét és tökéletes
am4 alá kellene, b450m s2h lapom, olcsó-jó lap, értelmes tuningot tudja, de nem piros-fekete ( : vagy legalább fekete, van egy gaming verziója piros feketében, de az a design nekem bazári, msi-nek van a b450m gaming plus, de már kb fél éve nem lehet kapni sehol, atx lapokat nem szeretem
feketében ott lenne a mortar, de érthetetlen okból első helyre tették a pciex16-ot, így az én hűtőmmel kb összeér a cpu hűtő bordája és a vga backplatje
van rajta 2db m2, az egyiket eltakarná a vga, másik besülne a backplate fölött/cpu borda alatt ( :
vagy ráugrok a mortarra és lecserélem a hűtőt, vagy megvárom a b550-et, az is jön már fél éve, csak még nem ért ide..meg sehova
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fűnyíró topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest