- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
piros-fekete szolidan, nekem csak ennyi kell(ene), kezdetektől ez tetszett a legjobban
érdekes ventiből, ramból, pc házból, anyámkinnyából' gyártanak minden színben, de hogy lapból több verzió legyen az nincs
tizensok' éve teljesen fekete ház kvázi nem volt, most egy értelmesebbet már tíz ezer ft fölött kicsivel az emberhez vágják, rgb őrület ezerrel - én még a neonos korszakban kinőttem belőle ( : -, hűtőbordák is minden színben, de lapból talán az msi-nek van és csak a mortarra két verziója, a fekete alap és a fehér titanium
gaming plus miatt mérges vagyok, alzánál nagyon sokáig 25e ft volt, többi boltban 29-30e, de úgy voltam vele ráér, abból biztos nem lesz hiány, nem a lóP@szt nem :d ott még sikerült a pciex16-ot is a második helyre tenniük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest