Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Bjørgersson félisten 
- 

Bjørgersson félisten Sokkal fluidabb, reszponzívabb lenne a játék, negyedére csökkenne az input lag. Nem tudom mi az a TD2, de az eddigi pár hozzászólásod alapján feltételezem, nem kompetitív szinten játszol mondjuk Rainbow Six Siege-dzsel vagy valami CS-vel, úgyhogy én nem feltétlenül költenék a helyedben ennyi pénzt egy ilyen monitorra, ha tényleg nem indokolt az ilyen magas képfrissítés.  
- 

Bjørgersson félisten Szépen megöltük a topikot.  
- 

Bjørgersson félisten Nem lehet egyébként, hogy az új 5600 XT-k már alapból az 5700 XT hűtésével jönnek az új, megemelt TDP-jű BIOS miatt? 
- 

Bjørgersson félisten Pedig ugye az is be van kapcsolva fölötte, most ránéztem a Radeon Software-ben és 0 RPM-et ír a ventire ezekkel a beállításokkal, úgyhogy elvileg megmarad. Performance módban van jaja, frissített BIOS van már egyébként rajta, próbáltam még múltkor átkapcsoltva, úgy valami 1500 MHz alatt volt a GPU órajel alapon, úgyhogy inkább visszakapcsoltam. Kb. két órányi Rainbow Six Siege után néztem, élsimításon kívül maxon van minden beállítás. 
- 

Bjørgersson félisten válasz  Bjørgersson

üzenetére Bjørgersson

üzenetére
- 

üzenetére Bjørgersson

üzenetéreNa, azóta egyébként a chipset driver telepítő automatikusan indul a rendszerrel együtt, a Feladatkezelő \ Indítás fül alatt viszont természetesen nem szerepel...  
- 

üzenetére Bjørgersson

üzenetéreProbléma megoldva: a letöltve opciót kellett választani, az telepíti a chipset drivert Radeon Software álnéven. Tök logikus.  
- 

Bjørgersson félisten 
- 

üzenetére Bjørgersson

üzenetére40 GB-ot akar még letölteni, úgyhogy BF1 lesz.  
- 

Bjørgersson félisten Este megizzasztom egy kis BFV-tel; kíváncsi vagyok, a gyári ventiprofillal mennyire melegszik majd hangszigetelt házban.  
- 

üzenetére Bjørgersson

üzenetéreÚjraindítás után magához tért, bár idle-ben még mindig 0 MHz-et ír órajelnek meg 0 V-ot feszültségnek.  
- 

Bjørgersson félisten Valószínűleg hülye kérdés: telepíthetem a legfrissebb stabil drivert?  
- 

Bjørgersson félisten Nagyon menő, köszi!  
- 

Bjørgersson félisten Sziasztok! Én (még?) nem vagyok tulaj, de remélem nem gond, ha kérdezek.  Szóval ha kívülről látszik a két hőcső, akkor 100%, hogy az 5700XT hűtése van a kártyán a + VRM és VRAM hűtő bordával? Szóval ha kívülről látszik a két hőcső, akkor 100%, hogy az 5700XT hűtése van a kártyán a + VRM és VRAM hűtő bordával?
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest