Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7037) Landon


Landon
őstag

Akarok PSU-t tesztelni és azon gondolkodtam, hogy vajon fogyasztás szempontjából mi terheli meg a legjobban a CPU-t? LinX vagy Prime 95 LargeFFT? LinX a legdurvább amennyire én hallottam de az ugye nem folyamatos.

Murkolka: Meg tudnál nekem valamit nézni kérlek? Ha resetet nyomsz a gépnek és utána POST közben DEL-el megpróbálsz belépni a BIOS-ba, neked is reset-elget utána a lap? Ez egy sajnos nagyon gyakori jelenség köszönhetően a "csöves" BIOS-nak, csak kíváncsi lennék, hogy nálad mi a helyzet. :) Révén, hogy neked is UD4-ed van (B3?).

Egyébként 4.2GHz, hm. nem akarok hülyeséget mondani de próbáld meg ezt:

Vcore: 1.3 körül és LLC enabled. Máshoz ne is nyúlj! Csak még a energiagazdálkodással kapcsolatos vackokat lődd ki ill a turbo-t és a real-time ration change in os-t. 1.3V vcore-ral és LLC-vel kb gondolom drop-al együtt olyan 1.29-1.3V körül lesz. Ott azért a 4.2GHz-nak mennie kéne ha jól veszem ki a dolgokat. :)

[ Szerkesztve ]

There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.