Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Aweriot: Cloudflare és mi
- VHS digitalizálás
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strech
csendes tag
Hello!
Végignéztem mindent, mikor felraktam, és sehol egy szó sincs erről. ha ennyire tudod, talán leírhatnád hogy van-e valami gyorsbillentyű vagy ilyesmi, illetve hol kéne bármi utalásnak lennie erre a funkcióra. 3.6 a magic tune, és ebben sehol semmi profile allítás nincs, amit be lehetne hívni... csak az előre beállítottak, ami nem sok.
csé
mellesleg csalódtam de nagyon a 173p+-ban. minden tökéletes rajta, de az agyon dícsért feketéje... hát... négy íves világos folt a közepétól kb 6 cm-re ÉK, DK, DNY, ENY irányban...
DVI-n van rákötve... nem hiszem hogy ezen lehetne bármit állítani. kis brightnessen is látszik...
és ennél nagyobb baromságot, mint hogy nem lehet a monitoron állítani... lol aki ezt kitalálta.. legalább rejtett gombok lennének, minden jel nélkül. 10 perc után úgyis vakon használja az ember ezeket... namind1, azért nem rossz a monitor. szép éles a képe -
Puncipocak
tag
mai nap végigtoltam a quake 4-et... ami elég sötét játéknak számít
nem mondom azt, hogy nem volt semmi húzás, mert minden tft monyának van utánhúzása, de elég gyors panel van benne ahhoz, hogy ez ne tűnjön fel
nálam a sötét részek+robbanásnál nem jelentkezik jelentős húzás, vagyis nincs eltérés más környezethez képest -
[CaveMaN]
csendes tag
Fagyi volt nálam is, ha ügyes és gyors vagy 2-3ból megvan a beállítás, én uninstalltam is utána a progit. 16ms helyén van, mert a frissitési frekit méri, több topikban is volt már róla szó (Milyen 19'' tft- archivum 2. rész pl) -> nem azt mutatja amire kiváncsiak vagyunk, a válaszidőt csak spec műszerrel lehet mérni.
Quake-hez nem tudok hozzászólni, nem ismerem. Nálam cs-vel semmi gond, kivéve ha felpakolom natívba, de ahhoz meg kevés a vga-m.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- New World - az új Amazon MMORPG
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Dupla Óriás Konferencia Monitor Szett - 2 x 70" -Cisco MX800 (2xCisco Imola-70FPX)
- 12" Monitor akár Microsoft Teams / Zoom beszélgetésekhez - HP Center of Room Control TPC-I032-CRC -
- Eladó: 2 db MSI MAG272CQR 27' Ívelt Gaming Monitor (csak egyben)
- DELL P2418HZm monitor Webkamerával! 1920x1080 IPS panel állítható magasság HDMI, PIVOT
- LG UltraGear 32GS85Q-B 2K /180hz 2év garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- Eladó 2 db pixel 7
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest