Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Őskoczka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
válasz
Puncipocak
üzenetére
Nincs olyan, hogy optimális beállítás... attól függ kinek, hol, és főleg hogy mire kell. (Amúgy a fent említett linkeken van erről is egy 970P centrikus oldal, igaz csak angolul...)
Mondjuk általában minden TFT-nél érdemes arra figyelni, hogy nagyon világos szürkék ne legyenek teljesen fehérek, és hogy a nagyon sötét szürkék ne váljanak teljesen feketévé. Utóbbi nagyon idegesítő tud lenni filmeknél, meg gondolom sötétebb játékoknál, mert lazán nem látsz csomó dolgot a sötétebb jelenetekben. Amúgy, szerintem fogj egy szürke grádienst (pl. [link]), és akkor látod hogy mi veszik el, meg mi marad meg.
A másik fő szempont meg, hogy a munkára használt beállítások elég sötétek és fakók legyenek (kivéve ha grafikai munkád van), különben kifolyik az ember szeme... Ezzel ellentéteben a filmeket (meg gondolom többnyire a játékokat is) szerintem érdemes minél kontrasztosabb/világosabb beállítással nézni, de úgy hogy még ne fehérdejenek ki a világosszürkék. Esetleg egy kis pozitív gamma sem árt, ha valamiben dominálnak a sötét részek, ahol nehéz látni.
Plusz, a TFT-k elég sárgásak szoktak lenni, szóval szórakozásos beállításoknál szerintem jobb kicsi hidegebre venni a színhőmérsékletet. Munkár azért nem, mert kevésbé kellemes a szemnek, mint a besárgult kép... na legalábbis az enyémnek, nem tudom más hogyan van ezzel.
[Szerkesztve] -
Alex91
félisten
válasz
Puncipocak
üzenetére
Volt...
-
Alex91
félisten
válasz
Puncipocak
üzenetére
Akkor jo boltban vasaroltal
! (Egyebkent a Samsung hivatalosan a 3 napos cseregaranciat a pixelhibanal adja.) Anno en ket 173P-t hoztam el megtekintes nelkul. Mindketto pixel es egyeb hiba mentes (kopogjam le). Hiaba, premium kategoria
! -
Racecam
nagyúr
válasz
Puncipocak
üzenetére
Én mindenkinek azt javaslom, hogy a gyártó álltal ajánlott frissítésen használja a monitort.
A kérdésed nem butaság, de én nem tudok róla, hogy befolyásolná az élettartamot. -
Alex91
félisten
válasz
Puncipocak
üzenetére
A 3 nap CSAK a pixelre vonatkozik! 3 napon belul 1 pixel hibanal is cserelnek. 3 nap utan pedig ennel tobb kell
! A tobbi, esetleges meghibasodasra pedig ott a 3 ev gari. kapizs? -
Racecam
nagyúr
válasz
Puncipocak
üzenetére
Ne parázz!
Használd a monitort, ahogy egyébként is használnád. Játék, internet stb.
Ne keress folyton hibát, mert akkor biztosan találni is fogsz! Csak használd! -
Alex91
félisten
válasz
Puncipocak
üzenetére
Miert, eddig mit neztel rajta? Jo a kepe, nincs rajta xar pixel? Akkor meg mit kell parazni, ha semmi gond nincs vele?
-
Alex91
félisten
válasz
Puncipocak
üzenetére
A ket szep szemeddel
. Es szerezz be egy mikroszkopot is, hogy jobban lass! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- További aktív témák...
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . DP 2.1 . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- BenQ ScreenBar Halo
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- WaveShare 4.3inch Capacitive Touch Screen LCD, 800 480, HDMI, IPS, Various Devices & Systems Support
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
! (Egyebkent a Samsung hivatalosan a 3 napos cseregaranciat a pixelhibanal adja.) Anno en ket 173P-t hoztam el megtekintes nelkul. Mindketto pixel es egyeb hiba mentes (kopogjam le). Hiaba, premium kategoria
!