Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez tényleg egyszrű, így, hogy már más megszenvedett vele.
És mit kell csinálni akkor, ha több papírt szed fel a mocsok, és a második félúton elakad? -
Simán szemüvegtörlővel (enyhén alkoholos) át szoktam törölni nyomkodva, akkor bírja még egy darabig. Szerintem akár milyen sima alkohol jó lehet rá. De ez persze addig jó amíg megredelem hozzá az újat.
Cégnél a nagy félszekrény Canon multison 150k-200k között cseréltem, a kis nyomtatóknál már 20-30k környékén is szét tud kopni.
Elméletben ennek könnyen cserélhető alkatrésznek kellene lennie, gyakorlatban meg sok helyen szívatják az usert vele hogy még véletlenül se próbálja meg cserélni az amúgy tényleg olcsó alkatrészt. -
-
törölt tag
Amúgy egy spéci löttyel szokták letörölni az adott felkapó görgőt, ami felmarja a felületét, és újra képes papírt vinni. Lövésem sincs, hogy pontosan milyen löttyről vagy alkoholról van szó, az adott nyomtatószerviz ahol melóztam egy próbaidő erejéig "újracsomagolta" a löttyöt, így nem is emlékezhetek rá, hogy pontosan mi volt.
-
-
Viktor S
csendes tag
Köszi a leírást! Ez tényleg "not if, but when" hiba a nyomtatóknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Playstation 5 lemezes kiadás, kiterjesztett garancia 3 év
- Apple Watch Series 9 45mm GPS !97 százalékos akkumulátor!
- TUF FX505DT 15.6" FHD IPS Ryzen 5 3550H GTX 1650 16GB 500GB NVMe +1TB magyar vbill gar
- i5 12400F dobozában, még 2 hónap Aqua garanciával
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest