Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris2k
csendes tag
Nem vagyok aranykártyás ügyfél, anélkül meg már elég sokra jön ki, 2év rabsággal, ... ugyanott lennék.
De mindegy is mert azt az információt kaptam, hogy már nem nagyon lesz T-mobilnál ez a gép, le fog kerülni a webshopból is hamarosan.Kijelzővel mennyire vagy megelégedve, mondjuk eddigi notebookjaidhoz képest ( ha volt eddigi
)?
Milyen USB 3.0 hubot használsz hozzá?(#476) jeni
Számla nyílván van, de ezeket a samsung garikat számla nélkül is ugyanúgy fogadják legjobb tudomásom szerint.
Amire Te gondolsz szerintem, az a számlaadás rész, ami a vásárló nevére kiállított számlaadást jelenti a vaterán, és azért nincs megjelölve.
Az optikai meghajtóra nincs is nagyon szükség, az évi pár darab használatra meg már rengeteg olcsó, külső írót lehet kapni ahogy nézegettem..
Igen a 4GB RAM szerintem is (bőven) elég még egy jó darabig, később ha egy két extrém felhasználói helyzet igényelné akkor azt is olcsón bővíteni lehet.Köszönöm a válaszaitokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tesla topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)?