Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyber86
őstag
Üdv. Lenne egy olyan problémám, hogy egy haver laptopját szeretném megcsinálni, mert az történt a laptoppal, hogy idegbeteg lett és földhöz vágta szegénykét :S Ez egy Samsung RV508. A képernyő teljesen meghalt, betört, de bekapcsolni be tudom, csak valamiért nem botol, vagyis bekapcsolom és a venti felpörög és rögtön le is kapcsolja a ventit, de a winyót nem kapcsolja be. a winyót megnéztem másik gépen és semmi baja. mert szeretném úgy beizzítani a gépet, hogy egy monitorra kötöm rá és a saját monitora meg off. Csináltam videót is, hogy lehessen látni, hogy mit csinál, de nem tok rájönni, hogy miért nem botol, de az a baj, hogy azt se tom, hogy bios vagy valami bejön-e :S szétszedtem darabokra és semmi nem sérült bellül, vagy lehet, hogy áramkör sérült? mert azt szabad szemmel nem nagyon látni. de ha valaki valami tippet tudna adni, hogy mit próbáljak még ki, hogy életre keljen azt megköszönném, ja és ha kell a videó írjon rám privit email címével és elküldöm a vidit, meg képeket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő