Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakarcs
aktív tag
Sziasztok,
Ahogy elnéztem ilyen topik még nem nagyon van. Gondoltam, hogy akkor létrehozom mindazoknak akik már boldog tulajdonosai, vagy csak tervezik, hogy vesznek ilyet, ha már hamarosan nállunk is kaphatóak lesznek
Egy kis infó innen a PH-ról:
[link]valamint pár kedvcsináló videó máshonnan:
[link]
[link]
[link]
[link]Nekem a netbookból már van személyes kedvencem is az N210 személyében, notebookban pedig R580 az ami nálam mindent visz.
Sok noti volt már a kezemben (HP, Acer, DELL, IBM, Lenovo) de valahogy mégsem nyerték el úgy a tetszésem mint a Samsung...
Remélem sokan vagyunk, leszünk ezzel így...
Üdv:
VAki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Microsoft Excel topic
- PlayStation 5
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Azta HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/512 Iris Xe FHD+
- HúHa HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 16/512 Iris Xe FHD+
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest