- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
válasz
utánvétel #42003 üzenetére
Ez az oldalt nézem és probáld azt elképzelni, hogy 1650 es felbontásokban ugy ahogy jo ott kicsit elmosodott a kép de éles.
Itt 1980 ban a betűk elfolynak szinte kontrasztja nincsen zavarja a szememet, mintha a herzel lenne valami gond. Régi CRTn láttam hasonlót amikor csak 40 herzen ment...
Ezen nem lehet valahol ilyet állítani, mert csak 60 ig engedi a windowsosban állítani. (Érdekes hogy alacsonyabb felbontáson meg jó, persze az meg nem a natív felbontása..)
Na megvan képernyő frissítés. Ebben nincs valami ilyen duplázó vagy mi a vacak amit ki kéne kapcsolni? Menüben? Hogy nem 50 hertzen megy hanem 100 on és az vacak? -
-
Iginotus
addikt
Sziasztok megvettem a samsung ue32eh5000 és pc-re kötve (dvi-hdmi) kábellel, az 1980 as full hd-s felbontásban a kép 1 cm-rel minden oldalon túlnyúlik a kijelzőn. Ezt nem lehet valahogy orvosolni?
-
Iginotus
addikt
Köszi akkor hogy ne mennyek félre veszek egy ilyent:
DVI-HDMI+sound -
Iginotus
addikt
HDMI bemenetröl kapná a képet a tv és jack dugoval (ezt még nem tudom pontosan gondolom az s-video melleti sztereoba dugnám a másik végét) menne át a hang és hogy ezt össze tudja tenni vagy nem?
Tehát ha HDMI a képi jel akkor HDMI-n kell a hangnak is mennie, vagy a hang az külön választható.
LG tv-nél egy régebbi van otthon, ott erre nem képes, tehát ott s-videon kapja a képet akkor csak onnan veszi a hangot, és ha én váltanék hanbemeneti jelet de az nem lehetséges...
Remélem érthető vagyok.ela akarom kerülni egy ilyen kütyü beszerzésének költségét
Sajna számítógépröl hajtanám, és ott dvi-hdmi átalakítóval, csak a képet tudom kiküldeni és jacken menne a tvhez a hang.
-
Iginotus
addikt
Szeretnék venni egy samsung ue32eh5000 Kérdés Számítógépről kapná a jelet egy DVI-HDMI átalakítóval ami ugye nem viszi át a hangot. Azt külön jack dugóval vagy valahogy meg lehet oldani, hogy el mennyen a TV-hez és az le is játssza?
Találkoztam már olyannal, hogy ha HDMI-n kapta a kép jelet akkor ott várta a hangot is és ha nem ott kapta nem játszotta le. Ez itt remélem nem fordul elő, tehát külön választható a hang és a kép bemenete?
üdv Igi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 25
- Megjelent a OnePlus 13T
- Bluetooth hangszórók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Marathon (2025)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest