- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
válasz
utánvétel #42003 üzenetére
Ez az oldalt nézem és probáld azt elképzelni, hogy 1650 es felbontásokban ugy ahogy jo ott kicsit elmosodott a kép de éles.
Itt 1980 ban a betűk elfolynak szinte kontrasztja nincsen zavarja a szememet, mintha a herzel lenne valami gond. Régi CRTn láttam hasonlót amikor csak 40 herzen ment...
Ezen nem lehet valahol ilyet állítani, mert csak 60 ig engedi a windowsosban állítani. (Érdekes hogy alacsonyabb felbontáson meg jó, persze az meg nem a natív felbontása..)
Na megvan képernyő frissítés. Ebben nincs valami ilyen duplázó vagy mi a vacak amit ki kéne kapcsolni? Menüben? Hogy nem 50 hertzen megy hanem 100 on és az vacak? -
-
Iginotus
addikt
Sziasztok megvettem a samsung ue32eh5000 és pc-re kötve (dvi-hdmi) kábellel, az 1980 as full hd-s felbontásban a kép 1 cm-rel minden oldalon túlnyúlik a kijelzőn. Ezt nem lehet valahogy orvosolni?
-
Iginotus
addikt
Köszi akkor hogy ne mennyek félre veszek egy ilyent:
DVI-HDMI+sound -
Iginotus
addikt
HDMI bemenetröl kapná a képet a tv és jack dugoval (ezt még nem tudom pontosan gondolom az s-video melleti sztereoba dugnám a másik végét) menne át a hang és hogy ezt össze tudja tenni vagy nem?
Tehát ha HDMI a képi jel akkor HDMI-n kell a hangnak is mennie, vagy a hang az külön választható.
LG tv-nél egy régebbi van otthon, ott erre nem képes, tehát ott s-videon kapja a képet akkor csak onnan veszi a hangot, és ha én váltanék hanbemeneti jelet de az nem lehetséges...
Remélem érthető vagyok.ela akarom kerülni egy ilyen kütyü beszerzésének költségét
Sajna számítógépröl hajtanám, és ott dvi-hdmi átalakítóval, csak a képet tudom kiküldeni és jacken menne a tvhez a hang.
-
Iginotus
addikt
Szeretnék venni egy samsung ue32eh5000 Kérdés Számítógépről kapná a jelet egy DVI-HDMI átalakítóval ami ugye nem viszi át a hangot. Azt külön jack dugóval vagy valahogy meg lehet oldani, hogy el mennyen a TV-hez és az le is játssza?
Találkoztam már olyannal, hogy ha HDMI-n kapta a kép jelet akkor ott várta a hangot is és ha nem ott kapta nem játszotta le. Ez itt remélem nem fordul elő, tehát külön választható a hang és a kép bemenete?
üdv Igi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged