- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #134535 üzenetére
Onnan, h kábelböl csak normál van és high speed. A HS kell a magas bitrátákhoz.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Csepy #134361 üzenetére
Én anyum nemrég vett NU7102 tévéjén akármilyen országot állítottam, nem volt lehetőség sorrend állításra. De a chansorttal megoldottam szerencsére. Ja és valaki írta, hogy az LG-n lehet, na az volt előtte anyumnak 1 éves készülék (csak leverte a macska
) és azon még ennyit sem lehetett állítani, ahhoz is chansort kellett.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
szasza_1 #134255 üzenetére
Szerintem nagyon nem normális, főleg, hogy 4 szabályos kör van a 4 sarokban, ezt még csak nem is felhősödésnek nevezném, hanem konkrétan átlátszanak a ledek. Az én belépő 50MU tv-m full homogén fekete. Meg is lepődtem anno, mert ami előtte volt W szériás Sony, az egy botrány volt, a fél képernyő világosabb volt.
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
A samsung weboldalon néztem, ott "széltalpas" mind, szal akkor nemtom mivan.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
PuMbA #133623 üzenetére
Hát nálam nincsenek elől, és nem is lesznek. Egyébként ez a jogszabály szerintem nem a tévékre vonatkozik, hanem a bérelt set top boxokra, meg a szolgáltatói csatornakiosztásra. Meg azért na... ne akaja már senki megszabni, hogy a saját tulajdonom hogy legyen beállítva. Nem is fogják soha az tuti. A másik meg, hogy kipróbáltam, tök mindegy milyen országot állítasz, semmi nem változik, ezek szerint egész európára kiterjesztették.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Bogyi007 #133355 üzenetére
Nem tudom, én amikor megvettem anno a MU6102-t akkor ugye rádugtam a PS4 prot egyből kiírta, hogy Playstation. Na mindegy, emezen muternál beírtam kézzel, most már tudja, hogy az.
Még azt akarom kideríteni, hogy ebben a NU7022-ben is van e BT szervizmenü mókolással. Gondolom nincs benne, így is elég sokmindenben visszalépésnek érzem, biztos nem adnám oda érte a 6102-t, ott van eleve a talp... hát az egy fos, akkro a menüje is mintha lassabb/akadósabb lenne, pedig tök ugyanaz...
-
Lackooo84
nagyúr
Na csak sikerült a chanshorttal beállítani.
Viszont olyan gondom van, hogy a HDMI-re dugott PS4-et nem ismeri fel, az én tvm kíírja , hogy ez egy playstation 4, ez meg nem, csak annyit, hogy HDMI1. Valamit állítanom kellene rajta?
-
Lackooo84
nagyúr
Ez a NU7022 eléggé felbosszantott... Megcsinálom a csatornalistát frankón a chansorttal, rátöltöm a tv-re és berak nekem ilyen 69xx-es csatorna számozással tv meg rádiócsatornákat a rendes lista elé, és akármit csinálok, akkor is megjelennek ezek a szarságok. Most ez mi??? Meg utána újrakerestetem vele a csatornákat, ugye egy adott sorrendben vannak, lementem USB-re, és a chansortban már megint más a lista.... Agyvérzést kaptam már ettől a szartól...
-
Lackooo84
nagyúr
Szerintem tudom a választ, de azért megkérdezem: a UE50NU7022 az ugye nuku okostáv és nuku Bluetooth?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
vak_bottyan #132871 üzenetére
Na és ki írná át? Nincs topikgizda...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Timyyy #132624 üzenetére
Hát igen, és még sorolhatnék sokmindent, pip, pap, ezazamaz... A hangfalakat ne add el, vegyél egy jack-optikai átalakító dobozt, én is azzal használom gond nélkül (engem is mellbevágtak anno ezek a felfedezések), de hát ez van, minden egyre csak szarabb... A feliratot sajnos minden egyes kicseszett alkalommal ki kell kapcsolni, mert magától bekapcsolja. Megnyomod az okostávon a kör gombot, a fogaskeréknél lesz a felirat, ott az angol helyett "ki", és jobb oldalon OK.
-
Lackooo84
nagyúr
Valaki árulja már el, hogy a túrós ménkübe van az, hogy egyik napról a másikra nem működik a twitch app a tévén, mikor direkt nem frissítettem még egyszer sem szoftvert nehogy valamit kivegyenek??? A jó anyját már ennek a gyökér samsungnak, hogy mindent kivesz a tévékből amit az ember használna, először a pip most meg ez.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
KamuMazsola #129225 üzenetére
Nos, nem ugyanaz. Míg a Windows megosztással a PC dekódol, és küldi át a képet/hangot, a serviio esetében a tévé dekódol, és nem a gép prociját zabálja. Anno a Sony Bravia tévémnél ha windowssal küldtem rá, akkor is a tévé dekódolt, de valamiért a Samuval így működik.
-
Lackooo84
nagyúr
A 6-os MU szériába még mindig nem került bele a PIP frissítéssel, igaz? Mert feleslegesen nem frissítgetem a tvt. Csak azért, mert anno a SAMU fórumon az ígérték, hogy megkapjuk.
-
Lackooo84
nagyúr
Vicces, hogy olyan dolgokon vitáztok, amiket csak a műszerek mutatnak ki... De most komolyan, ha valaki csak nézi a tvket, szabad szemmel észreveszi ezeket a különbségeket?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
gergotakacs #120400 üzenetére
... *sigh*
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
lallerr #120299 üzenetére
Edge lednél csak a szélekről van megvilágítva a kijelző, ami ha szerencséd van még gari lejárta előtt elperzseli az anyagot, és elkezdi dobálni a fehér foltokat.
SZERINTEM a tavalyi modellek jobbak sokkal. Összehasonlítani itt tudod őket. Ahogy látom ez legalább középtalpas, de ez nem lenne elég indok, hogy ezt válasszam a tavalyi helyett.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Seangaijin #119777 üzenetére
Emagon még akciós 14 percig.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Seangaijin #119771 üzenetére
Szerintem szebb színei vannak a VA panelnek, de kinek mi.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Seangaijin #119769 üzenetére
Az panellottó. Vagy IPS vagy VA, de nagyobb eséllyel IPS.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
FollowTheORI #119765 üzenetére
Enyémmel 5GHz-en semmi baj nincs, 300/200 körül van a sávszél, kábellal csak 94/94 lenne.
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Irredenta #119611 üzenetére
Hát nem feltétlenül, mert ugye ilyen szakaszokra vannak osztva a kijelzőt meghajtó nyák szalagok, és mikor elkezd korrodálni van, hogy érintkeznek, aztán meg van, h nem, a vége az lesz, h örökké sötétség lesz azon a részen. Ha nem volt folyadék a kijelzőn, akkor érdekes a dolog, de mivel garis, így kimennek házhoz, és cserélik a kijelzőt, online lehet kérni a szervizt.
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
LordPorcio #119585 üzenetére
Fene tudja, nekem a legfelsőbe van dugva.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
LordPorcio #119582 üzenetére
Ugyanilyen(ja nem bocs, enyém 50 colos) tvm van, és soha nem csinált még ilyet, először felismerte, hogy egy Playstation, azóta úgy is van. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
nightshadow #119427 üzenetére
Atztaq.. szinte mind edge led... Én nem tudom mi lesz velem, ha majd csak olyat lehet kapni...
-
Lackooo84
nagyúr
A braviánál volt aminél csak hang volt kép nem, de azt egy egyszerű átmuxolás megoldott, meg volt aminél kiírta, h a fájl nem támogatott, közben ment rendesen a kép és a hang is, még szerencse, hogy volt mód a hibajelzés eltüntetésére.
De igazából a lényeg az, hogy nem a laptop játszotta le a filmeket, hanem maga a tv, és nem ment fel a CPU használat a laptopon. Nem értem ugyanezzel a módszerrel a Samunál miért nem így van. Mindegy igazából, most ez a Serviio úgy néz ki bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest