Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz Bence01 #111856 üzenetére
H6400 nagy siker volt itt a topikban annak idején, használunk is páran azóta is ilyet elégedetten. J6200 volt elvileg az utódja, H6 tudja a 3D-t, J6 nem, de mintha olvastam volna valahol hogy szervizmenüben bekapcsolható. De nem esküdnék meg rá hogy tényleg így van. H6 tuti valós 100Hzm míg a J6240-ből már futottak bele a topikból 50Hz-es példányba, a legmeglepőbb módon nagy, 60colos méretben. Holott a mai tévék általában nagy méretben magasabb tudással rendelkeznek a kisebbnél azonos típuson belül is. A mai friss FHD-t nem érdemes erőltetni ha minőségi szórakozást szeretnél, de ha csak háttérben híradót akarsz nézni, akkor jó választás lehet. Minden másra vagy használt magasabb kategóriás FHD, vagy 7-es, esetleg magasabb sorozatú UHD ajánlott.
[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
veterán
válasz Bence01 #115890 üzenetére
Ha számít a véleményem én múlthéten adtam el az LG850V készülékemet, és gondolkodás nélkül vettem egy KS7000-et, eszembe sem jutott mostani szériás új tévét venni főleg amiket hallani róluk mostanában!
Nagyon nem bántam meg, brutális a tévé minden tekintetben, én mondjuk 90%-ban játszom rajta tehát gamer tévének vettem, de filmeknél sincs szégyenkezni valója😁 -
veterán
-
veterán
-
veterán
-
nagyúr
válasz Bence01 #115965 üzenetére
Az hogy sem oda sem vissza nincs akkora kölönbség... szóval ez nem olyan látványos, mint ha sima DVD után a 4K filmet nézne valaki.
De a KS széria jobb mint az MU... KS8000>KS7000>MU8000>MU7000
És ehhez még azis hozzájön amúgy, hogy a 7000 meg a 8000 széria mindkettőben nagyon közel van, ugyanazok a panelek, csak picit más a körítés, bevonat. De kb 95%-ban ugyanazt tudják... szóval a 8000 csak akkor éri meg, ha nincs nagy felára. például.
A Quantum Dot a színhelyességet növeli elsősorban, szóval az adott szín (pl piros) az sokkal stabilabb és közelebb lehet az etalonhoz, meg jobban is szabályozható (árnyalatok)... ezt szabad szemmel ritkán fogod észrevenni... főleg ha nincs mellette a másik. Ennyivel jobb a KS... meg a Q sorozat.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
veterán
-
Green174
csendes tag
válasz Bence01 #115998 üzenetére
Én az outletben vásároltam 65ks9000 nagyítóval néztem át mert én sem bízom bennük.De máshol már nem kaptam. 2év teljes kőrű garit kaptam a boltól.Ha beszarik elviszik és ha 30nap alatt nem tudják megcsinálni biztosítanak másik készüléket az vásárolt értékében. Napi 8-10 órát megy átlag.Nem bántam meg,minden nap tátót szájal nézem Nem tok betelni vele pedig már 5 hónapja meg van.
-
Celtis
veterán
válasz Bence01 #116202 üzenetére
Nem hiszem. Azt sem hiszem, hogy normálisan le tudna kezelni több műholdat és ennyi csatornát. A pár földi csatorna rendezése is állandó probléma, hát akkor több ezeré. Külső STB-ben gondolkodj inkább.
Megjegyzem egy S905x box+Libreelec (Kodi)+ USB sat tuner működő megoldás. -
Exelsior
senior tag
válasz Bence01 #117653 üzenetére
Nekem is pont ez van mindent lejátszik szó szerint.
1 filmmel voltgondom az egyik HDR-es Dunkirk-öt nem akarta lejátszani. Leszedtem egy másikat azt igen. Szóval csak a kódolás zavarhat be.
Oled-re nem futotta de sok jót olvastam ezekről szóval nálam is piros pont ez a széria valami nagyon jó sikerült.
Nem bántam meg sőt.
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
dave0825
őstag
válasz Bence01 #117691 üzenetére
Megy menet közben is, nem kell megállítani. Szerintem nem többnyelvű a film, vagy csak nem támogatja a tv, de inkább az első.
(#117697) warren29: kivéve, ha valamit szerintem rosszul fordítottak, mert furcsán hangzik a poén magyarul, ezért átváltom angolra. Többször volt már ilyen nekem.
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
Bence01
tag
válasz Bence01 #117704 üzenetére
Sziasztok,
Na van fejlemény, úgy néz ki a külső winyónak van valami baja.
Ezt a filmet:
Baywatch.2017.TC.1080p.BluRay.DD5.1.x264.HuN-HyperX
AV Infos
Video: [x264] High@L4.1, CRF, 1920x804, 23.976Átraktam egy másik pedrive-ra a külső winyóról aztán bedug tv-be és simán indítja a filmet, hangot is szépen vált.
Solo Puffin ti darà forza e grinta a volontà
-
mpo
veterán
válasz Bence01 #117744 üzenetére
Először a parasztbácsi jutott eszembe, meglátta az állatkertben a zsiráfot és azt mondta, ilyen állat márpedig nincs.
Ha a tévé lejátssza a filmet, akkor a másik pendrive a hibás (formátum, stb.).
A barátom pendrive-ja sem működött a tévémen rendesen, pedig csak képeket akartunk nézni, nem volt lejátszás, minden második képet tudtunk megnézni, a házimozi sem játszotta le.
[ Szerkesztve ]
Ha érted, akkor már elavult.
-
Zοltta
senior tag
válasz Bence01 #117744 üzenetére
Hd Sentinelt engedd rá pc-n , régen volt formázva a hdd? Az is lehet, hogy túl sok szektorhiba miatt nem engedi , rendesen lejátszatni.
Én azt mondom, hogy próbáld meg másik filmel is akkor, minden esetre látogass el ide. HDD probléma (nem adatmentés). Hátha többet tudnak mondani.
Nem lehet, hogy az usb kábel amivel összekötöd, az adta meg magát? Vagy esetleg, a kapcsolati rész ahogy összedugod a kábelt a hdd-vel, az is lehet mondjuk.
[ Szerkesztve ]
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest