Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loco7us
tag
válasz bobek72 #36162 üzenetére
köszönöm a válaszokat! Hát reméltem is hogy ahhoz a kártyához már nem lesz távirányító, mert elég randa az a UPC s, igen azt tudom mindenképp HD et rendelek főleg, mert decemberbe jön a sport 1 HD várom már. És amúgy ezzel a típussal biztosan működik a UPC s kártya?
Másik kcsit off, de azért megkérdem szóval a PC dream shopos futárnál esetleg lehet kártyával is fizetni mer nem sok kedvem van ilyen nagy összeget kiszedni a bankból és mászkálni vele a városba
-
laca1944
csendes tag
válasz bobek72 #36162 üzenetére
"HD-st rendelj"
Ha valaki ért hozzá mondja már meg, hogy is van ez a HD-s Kártya vagy modul kérdés.
Amikor én a ViDaNet-nél rendeltem a CAM modult azt mondták, Hogy a modul egyféle, a TV, ha tudja a HDt akkor lesz. Az előfizetői kártya az más, hogy engedi-e a HD csatornák vételét M1HD, M2HD , Duna HD a kártya nélkül is megy.
UPC-nél ez másképp van,vagy másképp mondják??? -
Qadron
tag
-
őstag
válasz bobek72 #36800 üzenetére
Hali!
Ha nálad filmeknél is szaggat, akkor az tuti nem a géped hibája, vagy csak valami nagyon el van állítva. Amit írtál konfigot, viszi még a Crysis2-t is fhd-ban.
Üdv!
(#36798) Qadron
Hali!
Én a helyedben ramot vennék először, aztán valami hdmi kimenetes vga-t. Persze a procit se felejteném el felhúzni.
Üdv!
mod: és kapcsold be a tv-n a játék módot az általános beállításoknál.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz bobek72 #36805 üzenetére
Hali!
Ilyen nálam is elő szokott fordulni, valószínűleg az olcsó 10m-es hdmi kábel miatt. Még nem tudtam jobb kábellal tesztelni.
Üdv!
(#36806) Qadron
Ahogy írtam, először pl 8 GB ramot vennék, azután vga-t. Szerintem nem a proci a gyengepont, csak fel kell húzni. Ez így nem 100K, de ha platformot váltasz, ezeket fel tudod használni továbbra is.
[ Szerkesztve ]
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz bobek72 #38509 üzenetére
Köszi a helyesbítést
akkor én is kérnék egy kis segítséget, honnan lehet kideríteni hogy 1.4-es?
amit én kinéztem magamnak sehol sem találtam konkrét leírást róla, csak annyit hogy HDMI kimenetes...
Én úgy gondoltam hogy ami már alapból támogatja a 3D-t akkor az már 1.4-esEzekszerint ez sem 1.4-es
[link]Lumia 950XL
-
kulfoldi
aktív tag
válasz bobek72 #68731 üzenetére
Szerintem tok nem egyertelmu es ezt bozontnek is kuldom. Emiatt beszeltem ketszer a Samsunggal es amit ideztem azt ok mondtak. Egyebkent pont ezek voltam a kerdeseim es ezert beszeltem a Samsunggal es ok azt mondtak, hogy "ha nem szuletik Fradi gol, vagy 1 golt szerez csak a Fradi, akkor is a Samsung maga az aki visszautal 10%-ot 30 napon belul, amennyiben a megfelelo idoben lett vasarolva es regisztralva a keszulek (Juli. 25-Aug. 10) es feltoltjuk a vasarlast igazolo szamlat, es megadunk egy bankszamlaszamot. Es amennyiben 2 vagy 3 golt szerez a Fradi, ugy a keszulek vetelaranak 20% illetve 30%-ot utaljak vissza."
Akkor engem annak ellenere, hogy ketszer beszeltem veluk es csak ezert vettem a 2 TV-t dragabban mint lehetett volna (de azok a cegek nem szerepeltel a promocioban) engem faszan atvertek? Mert ahogy latom most mindenki engem tart hulyenek merthogy egyertelmunek latszik a dolog. Pedig mielott megvettem a TV-ket napokig itt vergodtem a forumon kerdezgettem akit lehetett es direkt egyeztettem a Samsunggal.
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz bobek72 #70503 üzenetére
Azt úgy nem igazán akarom/tudom. Egyrészt a vezeték túl rövid ahhoz, direkt csak annyit vettem ami a tévé és az erősítő közé elég, másrészt ezt csak azon ritka alkalmakkor akarom használni, amikor bluray 3D-t játszanék le. Minden más esetben a tévé lejátszóját használom, ott meg remekül megy az 5.1.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
PuMbA
titán
válasz bobek72 #73192 üzenetére
Itt van róla teszt: "1080p/24 capability No judder in 2D; mild judder in 3D" Szóval a Samsung csúcs TV-je se tudja 3D-ben a 24p-t. Csak akkor nem fog akadni, ha beteszed a Motion Plus torzításcsökkentést
Ja és a teszt alapján firmware frissítéssel 76ms-ról 41-re csökkentették az input lagot, szóval csak érnek valamit azok az új firmware-ek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest