Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlo009
tag
válasz neojohn #4988 üzenetére
Szia!
Én még nem vennék ilyen tv-t,mert ezek "csak" 3D ready-sek,tehát csak szemüveggel lehet nézni a 3d-s adásokat,utána még a fejed is megfájdul.
Várnék még ilyen vásárlással 2 évet,amikor valódi 3d-s megjelenítésű tv-t lehet venni,amit szemüveg nélkül lehet nézni. Akkorra már kiforrottabb lesz ez a technika és elérhetőbb árban is lesznek. -
Celtis
veterán
válasz neojohn #103610 üzenetére
Ugyan nem tudom miért lehet feltétlenül szükséges a quantom dot, de neked legyen mondva.
A 8000-es háttérvilágításban tud többet (local dimming). Általában azt lehet mondani, hogy nem éri meg a felárat. Minimális a különbség.
Nézz körül az Iponnál A 60-as KS7000 olcsóbb mint az 55-ös. 363ezer. A nagyobb TV több élményt ad. Ez az igazi különbség.Az íveltet itt még szerintem nem ajánlotta senki. Könnyen lehet, hogy jövőre kikopik mint a 3D.
[ Szerkesztve ]
-
DragoonFly
csendes tag
válasz neojohn #103610 üzenetére
Megelőztek.
Ha egyedül nézed a tv-t akkor ívelt (de ez esetben se választanám)
minden más esetben csakis a sík képernyő.Ami biztos a ks7000 és a ks8000 látványban észrevehetetlen a különbség így a 7000-es jobban megéri.
Ks9000 annyira nem ismerem mert árban csúnyán magasan jár.[ Szerkesztve ]
▌║║▌║█│║▌║│█║▌││█║║▌▌║█
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest