- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Thinkspot #161490 üzenetére
Nem OLED -hez képest értem, hanem a konkurenciához. Az említett Samsung vagy LG egy dologban versenyképes, a szoftver. Az is addig, amíg van rá fejlesztői támogatás, mert zárt rendszereknél nem nagyon van mókolás.
Kompromisszumokat pedig olyan tényezőkre értettem, mint IPS, betekintési szög, felhősödés, nem homogén panel, gyenge szoftver, illetve support...stb. Úgy általánosságban értem.
Egyébként most decemberben én is sima QLED -et akartam venni sima TV nézésre, orrba-szájba, de nem igazán jártam szerencsével. Vagy nem tetszett amit láttam, vagy elfogadtam volna, de gyári hibás volt.
Inkább vettem TCL mini LED -et Samsung QLED árában. Csak ott meg a szoftverrel azért vannak gondok. Érdemes online rendelni a 14 nap miatt. Aztán ha nincs gond vele, vagy nem veszi észre az ember, akkor lehet örülni neki, hogy jó TV -t vett jó áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arcam AVR550 Dirac Live
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió, 146 cm, 4K Ultra HD ,Android,Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Új xiaomi Buds 5 Pro Harman/kardon Bluetooth fülhallgató 3 meghajtóval Nem Redmi!!!!!
- Új csak kipróbált Beoplay Portal PC PS Bluetooth fejhallgató HiFi - Gammer használatra is!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)