- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
válasz
Flashget #91410 üzenetére
A legtöbb helyen valóban nagyon jót olvastam sznte minden tekintetben a UE48H6400-ról, valójában a 2014-es kategória ár/méret tekintetben a legjobb vételnek hozták ki több helyen is.
Az első számú befutó a Panasonic TX-48AS640E, de ezt nem biztos, hoyg sikerül szereznem, az ára nagyon kedvező lenne (170e).
Gondolkodom még az LG 42LF652V, bár ott maradok 42"-es méretben, de az ára nagyon jó (140e).És akkor persze itt az UE48H6400, ami kb 200k lenne, jóval több, mint a másik kettő. Meg persze ez is 2014-es modell (az LG nem), nem tudom nem jobb-e inkább várni a 2015-ös modellek áresésére (nem tudom mivel jobbak, ha egyáltalán jobbak), 2016-ost úgysem lehet az idán megfizethető áron venni. Kérdés, hogy ez a Samu megér-e ennyi pénzt, főleg, hogy van egy hd ready 42"-es plazma.
Mondjuk még senki sem győzött meg, hogy miért váltott plazmáról (legtöbb esetben Pana) LCD-re, titeket mi vezérelt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- E-roller topik
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest