- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
jdeutsch #81591 üzenetére
Az említett 5100-as szemüvegek nálam is széthullottak. Lassan 1 hónapja jeleztem a hibát a samsungnak. Előbb mindenféle kopásból, használatból eredő hibára hivatkoztak, meg hogy erre nem terjed ki a garancia mert a szemüveglencsék működnek, de pár komolyabb hangvételű levél és telefon után már kezdték a bocsánatkérést. Párszor már kértek számla, garipapír, fénykép kombókat, de csak a türelmem kérik. Szerintem csak az időt húzzák hogy mikor adom már fel. De nem fogom és ezt meg is írtam neki. Még kapnak pár napot, aztán az ügyet terelem a fogyvédelem felé.
-
Ra3
őstag
válasz
jdeutsch #81591 üzenetére
Az hogy egy szérián belül több gyártó panelja bekerül régen is volt (pl c650 panel lottó 5 éve), de akármekkora szerencséd lehet akkor se fogsz UC paneles, edge-ledes, tévét kapni mondjuk a h5000-esek között. Sok ilyen feature ami régen benne volt az olcsóbb tévékben egyre drágábban elérhető csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest